Home Horoskop Pun Mesec u Ovnu 25. septembra 2018: Vodolije i Strelčevi će pucati...

Pun Mesec u Ovnu 25. septembra 2018: Vodolije i Strelčevi će pucati od optimizma dok će Rakovi i Jarčevi preterano da mrače

129
0
Pun Mesec u Ribama 14. septembra 2019: Lavu stižu velike pare, Vaga sreće sudbinsku ljubav, Blizanac treba da se čuva povreda
Pun Mesec u Ribama 14. septembra 2019: Lavu stižu velike pare, Vaga sreće sudbinsku ljubav, Blizanac treba da se čuva povreda

Pun Mesec u Ovnu 25. septembra 2018: Jesen je već krenula da daje svoje plodove i polako sabira ovogodišnji bilans, kako je sve proteklo i šta još završiti do kraja godine. Vaga stavlja sve u harmoniju ali ne i ovaj pun Mesec u Ovnu. On je ishitren, pokretan i pun energije pa je pravo vreme da se iskoristi za preostale poslove i obaveze. Mnogi će postavljati pitanje da li će postići uspeh ako daju svoj maksimum? Naravno, svaki napor i uložena energija da rezultate koji mogu biti odlični i manje dobri za neke osobe.

Pesimističan i mračan pogled mogu sada da ispoljavaju Jarčevi, Ovnovi, Rakovi i Vage pa se preporučuje da gledaju sebe i da pomažu drugima, piše astrolog Željka Knežević. Veseli i optimistični mogu biti Vodolije, Blizanci, Lavovi i Strelčevi što od svog istrajavanja mogu imati koristi od ovog Punog Meseca. Potrebno je da se opustite dok vam Mesec iz Ovna daje snažnu energiju. Prva dekada bilo kog znaka je više pogođena jer se pun Mesec dešava na 1. stepenu Ovna. Evo kako mogu pojedinačni znaci da prođu kroz ovaj pun Mesec.

OVAN

Moguće su poteškoće i da malo oklevate da biste zauzeli stav, bilo da imate neki sukob ili da branite nekoga .Zbog Saturna koji aspektuje Mesec vi opet imate neki stari nerešen problem koji se ponavlja. Dokle god ne naučite, on će se vraćati. Pojedini Ovnovi mogu imati dobru poslovnu poziciju i hrabrost da uđu u neki posao zbog ishitrenosti, impulsivnosti i potrebe da nešto promene.

BIK

Neka komplikovana situacija tera Bikove da reaguju. Što se tiče strpljenja, sada ono nije vaša jača strana pa je moguće da menjate emocije iz časa u čas. Moguća je eksplozija ako se stvari ne budu odvijale kako vama odgovara. Mnogi će videti kako se vi osećate dok vi želite da budete u centru pažnje. Potrebno je da izbegavate agresivnost, impulsivnost, aroganciju i dominaciju usled želje da nešto promenite.

BLIZANCI

Ako imate vođstvo u nekoj grupi ili timu sada sigurno vidite stvari pa bi trebalo da odskočite iznad svih dugogodišnjih prepreka. Pojedini Blizanci mogu postati važni u vašoj firmi ili bitnom poslu. Naklonost ovog Meseca vas prosto tera da dobro razmislite u miru i harmoniji pre donošenja neke odluke, posebno prva dekada. Poslovno je sada sve moguće dok emotivno nije dobro započeti neku vezu ili razrešavati probleme u postojećoj.
Pun Mesec u Ovnu 25. septembra 2018

RAK

Vi treba da izbegavate upotrebu bilo kakve sile sa svojim bližnjima, kao i sa prepostavljenima. Pojedini Rakovi mogu zapanjiti svoje najbliže nekim postupkom za koji niko ne bi verovao da oni to mogu. Vi sada imate odličnu intuiciju pa je dobro da je slušate, a posebno iskoristite. Neki Rakovi sada mogu da pokrenu svoj biznis i budu samostalni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.