Home Horoskop PUN MESEC U BIKU 4. NOVEMBRA 2017: Saznajte šta vas čeka narednih...

PUN MESEC U BIKU 4. NOVEMBRA 2017: Saznajte šta vas čeka narednih dana prema znaku i podznaku – na udaru su Škorpije, Vodolije, Lavovi i Bikovi

106
0

Pun Mesec na 11. stepenu Bika doživeće svoju punoću u subotu, 4. novembra, u 6 sati i 23 minute. Ovaj pun Mesec je u sekstilu sa Neptunom u Ribama, povoljnom aspektu koji nam donosi mir i ulepšava stvarnost ukoliko uživamo u lepoti, muzici, umetnosti.

Venera, koja vlada punim Mesecom u Biku, nalazi se u opoziciji sa Uranom, što će do 5. novembra da nam donosi neka neočekivana dešavanja i nagle promene, nekima dobitke, a drugima neočekivane troškove. Dani su ovo kad će da bude mnogo uzbuđenja i iznenađenja, ali više onih neprijatnih. Jednima donosi napetost u odnosima, a drugima nagle prekide ili ulaske u neki rizik, neizvesnost, piše astrolog Svetlana Milenković Filipović. Budite oprezni, jer iduća dva-tri dana nisu povoljni za novine, posebno za one vezane za partnerstva, saradnju sa drugima i udruživanje, kao ni za finansijski rizik. Moguće je da će biti više postupaka počinjenih u afektu. I pun Mesec pojačava osećanja, pa kod nekih će da izazove reakcije koje ne mogu da kontrolišu, pa lako može doći i do nekih neprijatnosti, nezgoda i slično. Zato je veoma važno da pod ovakvim uticajima radite na svom opuštanju i unutrašnjem miru. Mogućnost ovakvih burnih reakcija pre svega će imati osobe koje u svojoj natalnoj karti imaju neku planetu oko 25. stepena Ovna, Vage, Raka ili Jarca. Takođe, ovo se odnosi i na one koji imaju podznak u Vagi ili Biku, jer tim znacima vlada Venera. Kada se Mesec nalazi u Biku, imamo više potrebe za lenjošću, opuštanjem, pasivnošću, kao i za uživanjima, posebno hrani i piću, te u senzualnim zadovoljstvima. No, kako je Venera u opoziciji sa Uranom, sve to sada baš neće biti lako da se postigne, jer moguće su neočekivane promene i neplanirane stvari, a koje ne dozvoljavaju da se opustimo. Sa druge strane, upravo zbog iznenadnih promena, koje mogu doneti uzbuđenje, pa čak i ako je vezano za kraj nečega, tenzija će sada biti pojačana. Najviše će uticaj punog Meseca u znaku Bika osetiti Bikovi rođeni krajem aprila i početkom maja, od 30. aprila do 6. maja, Škorpije rođene od 2. do 7. novembra, Vodolije rođene krajem januara i početkom februara, kao i Lavovi rođeni od 3. do 5. avgusta.
Pun Mesec u Biku 4. novembra 2017
Mesec u Biku doba dobar je za privlačenje novca, a kako je u sekstilu sa Neptunom, u takvo što dobro je da poverujete, te da se nadate uspehu. Rituali za privlačenje novca sada su posebno delotvorni, jer je pun Mesec u znaku zarade, no načini kako do novca da dođete dobro je da budu posebni, drugačiji, neponovljivi, jer je Venera u opoziciji sa Uranom. Dok je ovaj Mesec pun, postoji i težnja ka ljubavi. Kristali koji donose mir i ljubav, kao što je rozenkvarc, dobro je zato nositi u periodu punog Meseca u Biku. U ovoj noći pred nama operite mlazom vode svoje kristale i stavite ih da se pune na mesečini, a ujutru ih uzmite i nosite. Šta pun Mesec u Biku donosi svakom podznaku i znaku:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.