PRVOAPRILSKI HOROSKOP: 1 April je Dan šale. Svi se slatko nasmejemo kada na ovaj dan nasamarimo prijatelje. Ali, kako će osoba kojoj smo pripremili prvoaprilsku smicalicu reagovati, zavisi i od njenog horoskopskog znaka.

OVAN
Ne šalite se u trenutku dok očekuje od vas nešto važno, može se desiti da vam zalupi vrata ispred nosa, a ako niste sklonili nos na vreme… Umeju da budu veoma neprijatni kada ispadnu glupi pogotovo kada ne shvate šalu. Pazite se ženskih ovnova (ovci), imaju tendenciju i oči da vade i da bacaju crnu magiju. Odatle i izraz “crna ovca”.

 

BIK
Šale treba da budu simpatične i da mu date vremena da se sam sebi smeje. Budite spremni na uzvraćanje, skoro istom merom ali pod obavezno sačekajte da skonta šalu. U suprotnom, Bik će da vas napadne kao da ste toreador koji mlatara crvenom tkaninom ispred njegovih očiju.

 

BLIZANCI
Možete se slobodno i dva puta našaliti, jer će u svojoj rasejanosti zaboraviti kako ste to uradili prvi put, a on vas možda prevari šalom za dva-tri dana, kad se seti. Malo im mozak radi 2 na sat pa ne zamerite ako se našali i oko nove godine… Svakako će vam ukazati da je u pitanju prvoaprilska šala, sa “par dana zakašnjenja”.

 

RAK
Pre izvođenja prvoaprilaske prevare dobro pogledajte u kakvom je emotivnom stanju Rak, da ga još i ne rasplačete, ili mu ne povredite osećanja. Dakle dozirano i nežno. Čak i naivna šala kao što je pričanje nekih njegovih lažnih postupaka može da bude kobna po njegov nervni sistem. Nikako se ne igrajte sa njihovim emocijama jer mogu da se uzbude a onda ste nagrabusili.

 

LAV
Ako se šalite sa Lavom, vrlo je poželjna publika, gde će on biti glavni. Kada se on bude šalio sa vama, budite spremni na jedan mali komični skeč, on i tu mora biti naj. Kod Lavova je vrlo moguće da ćete vi prvi biti predmet ismevanja pa stoga dobro isplanirajte šalu koju ćete njemu da podmetnete. Ne kupujte im žvake, to ih ljuti užasno.

 

DEVICA
Jedino neoprostivo je da Devicu nečim isflekate, ili polijete, sve ostalo će nekako podneti, a možda vam iz obzira i razumevanja neće ni uzvratiti. Nju ćete najbolje da zeznete ako je odvučete u kafanu i plaćate piće celu noć. Oni to uopšte ne vole. Ne kupujte im lizalice ni pod razno, mogu to da shvate kao poziv na seks.

 

VAGA
Ne dirajte u izgled i sposobnosti i nemojte da ispadnu previše naivne, dajte im vremena da odluče da li im je smešno, ili ne, kao i da odluče da li će i oni vas prevariti, ili ipak,ne. Pretežno vas neće prevariti jer su nemaštoviti kada je šala u pitanju. Njima kupite pakovanje pelena i vrlo je moguće da će ih odmah na licu mesta probati, da provere kako im stoje.

 

ŠKORPIJA
Pre prvoaprilske šale, detaljno proučiti uputstvo za upotrebu, a u slučaju kontraindikacija posavetovati se sa lekarom, ili farmaceutom, jer su poznata zlopamtila. Ako nisi brz u noge, ne diraj ih. Oće da bodu a plus su otrovne. Nije vam ovo prava osoba za poprckavanje. Probajte sa njima neku treću osobu da prevarite.

 

STRELAC
Uživaće u pravljenju smicalica kako na svoj, tako i na vaš račun, potpuno opušteno. Bilo bi lepo da je prvi april makar jednom mesečno. Ovaj znak fantastično podnosi šalu i nikad je nije dosta. Oni se trude da prevare što više ljudi za prvi april ali njih ćete teško da nasamarite. Kupite im bombone i recite im da je to tato što im smrdi iz usta. Na to padaju provereno.

 

JARAC
Dok izigravate klovna, ili komičara, Jarac će se pitati do čega je vama, imate li višak vremena, ili malo obaveza? Njemu i nije baš do šale. Malo su glupi, malo ih boli guza za zezanje, ali u retkim slučajevima mogu i da se nasmeju, mada to niko nikada nije doživeo. Možda vi budete prvi! Samo napred, podjebavajte ih, zaslužili su.

 

VODOLIJA
Budite spremni da vas Vodolija pretekne u prvoaprilskoj šali, ili prevari, zaskočiće vas kada se najmanje budete nadali, pa budite na oprezu čitavog dana, i smejte se do suza. Kupite maramice da ne ispadnete plač1p1čka. Oni umeju da budu veoma grubi u zbijanju šale pa će vam dobro doći neka motka da ih ispresavijate ako preteraju!

 

RIBE
Obavestite ih da ste se upravo našalili na njihov račun, možda će i upaliti, uglavnom uradite nešto previše očigledno, da ne propadne šala. Verovatno vam neće uzvratiti. Možete da im pošaljete pismo dan ranije ili poruku na Fejsbuk da se oni pripreme jer im je pamet rezervisana najviše za perverzije. Đubrad perverzna, samo na seks misle. Ako želite da ih oraspoložite nakon šale, kupite im seksualnu lutku na naduvavanje sa likom Čak Norisa.
Autor: besnopile.rs
[otw_is sidebar=otw-sidebar-7]

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.