Horoskop

Prva Mesečeva četvrt u Jarcu donosi raskorak između duše i volje, naročito za Rakove, Bikove, Jarčeve i Ribe

U ovom periodu može doći do nesklada između potreba duše i snage volje

 

Početkom nedelje, svi znaci biće pod uticajem prve Mesečeve četvrti iz znaka Jarca, ipak, nešto više ženski Rakovi, Bikovi, Jarčevi i Ribe, a manje Škorpije i Device, pišu Večernje novosti. Mesec ulazi u svoju prvu fazu, kada će obrazovati konjunkciju sa Marsom i kvadrat sa Suncem u Vagi. Ovi izazovni aspekti mogu biti glavni krivci za česte promene raspoloženja i nesklad između potreba duše (Mesec) i snage volje (Sunce). Mesec simbolizuje emocije i način na koji ih ispoljavamo, dušu, raspoloženje, majku i važne ženske figure u našem životu. Takođe, upravlja psihom, snovima, maštom, plodnošću, menstrualnim ciklusom, intuicijom, iracionalnim, materinstvom, rađanjem, porodicom, domom, tradicijom, poreklom, nacijom…

devojka

 

S druge strane, prva Mesečeva četvrt u Jarcu najavljuje nove poslovne kontakte, naročito sa strancima donoseći i mogućnost dugoročne saradnje i stručnog usavršavanja u inostranstvu.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Sunce uvek obasjava jednu Mesečevu poluloptu, pa se sa Zemlje vide različiti delovi jer Mesec obilazi oko Zemlje i zajedno s njom oko Sunca. Tokom mesec dana, Mesečev disk menja svoj oblik i prolazi kroz različite mene ili faze, a to su mlad Mesec, prva četvrt, pun Mesec i poslednja četvrt. Mesečeva mena i znak u kojem se nalazi u trenutku vašeg rođenja, mnogo govori o vašem emotivnom, psihičkom i duševnom stanju, ponašanju u ljubavi, osetljivim životnim situacijama, zdravstvenom stanju.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.