Proverite jeste li među njima: Pun Mesec u Blizancima 12. decembra 2019. najviše će uticati na ova 4 horoskopska znaka
Proverite jeste li među njima: Pun Mesec u Blizancima 12. decembra 2019. najviše će uticati na ova 4 horoskopska znaka

Ovo je poslednji pun Mesec u 2019. godini i događa se 12. decembra u 6 sati i 12 minuta u Blizancima. Pun Mesec će širiti svoju energiju na sve nas, ali naročito će uticati na 4 horoskopska znaka.

Blizanci

Sad je sav fokus na vama i zbog toga ćete se osećati pomalo uznemireno. Vaša će društvena atmosfera porasti, ali budite oprezni koliko delite i sa kim. Vaše reči mogu biti pogrešno protumačene, zato bolje budite oprezni. Bićete zauzeti s druženjem i sticanjem novih prijatelja, ali niko ne voli neželjene savete, zar ne?

Strelac

Sunce u vašem znaku, a pun Mesec se uzdiže – sada ćete biti usresređeni na svoje lične odnose. Došlo je vreme za iskrenost, sada ćete ili popraviti stvari ili ih napokon završiti. Čak i ako se posebno ne radujete ovakvim konfrotacijama, oni su sada nužni. Budite iskreni i boginja Meseca će se pobrinuti za ostalo. Pre ili kasnije morate proći kroz ovo sučeljavanje. Kakva je korist odlaganja?

Ribe

Svaki put kada se uzdiže pun Mesec vi proživljavate intenzivno vreme. Ali ovaj poslednji pun Mesec u deceniji malo je drugačiji. Sada ćete hteti da provedete neko vreme u samoći, daleko od užurbane vreve. Možete se odlučiti i za digitalni detoks. Morate lutati svojim imaginarnim svetom kada Mesec izlazi, stoga se nemojte osećati loše ako otkazujete planove ili prekidate sve. Vaše zdravlje dolazi na prvo mesto. Uživajte u opuštajućem danu kod kuće. Imajte vere i držite se. Novi počeci su gotovo ovde.

Devica

Kao i obično, super ste zauzeti svojim poslom. Ali ovaj pun Mesec mogao bi da vas lako prebaci preko ivice. Trudite se da ostanete mirni u svim prilikama. Postavite prioritete kada su zadaci u pitanju i dovršavajte ih jedan po jedan. Sve će biti bolje nakon što sve to završite, stoga izdržite do tada.

atma.hr

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.