Dnevni horoskop za 3. jun 2017

Aspekt utiče na sve znake, a posebno na Ovnove, Bikove, Škorpije i Jarčeve

Početak perioda obeležiće Venerin retrogradni hod preko znaka Ovna, zbog čega tenzija u ljubavi može da raste, a račun u banci da se smanjuje. Ništa bolja nije ni pozicija Marsa, simbola akcije, muževnosti i seksualnosti, koji posle dve godine, iz energičnog, preduzimljivog Ovna, 10. marta ponovo ulazi u tromog, letargičnog Bika, pišu Večernje novosti. Pošto je u tom znaku njegov uticaj oslabljen, mnogi će osetiti pad energije, manjak inicijative, nedostatak entuzijazma, kako na poslu tako i u ljubavi, naročito krajem nedelje, u vreme punog Meseca u praktičnoj, analitičnoj Devici. Srećom, balans pravi trigon koji Mars obrazuje sa Saturnom u vatrenom Strelcu, što znači da će se onima najstrpljivijima, na kraju, isplatiti nešto što su dugo čekali. To može da se odnosi na kupoprodaju nekretnina, sudske procese, selidbu u inostranstvo ili odlazak na stručno usavršavanje, ali isto tako i na strpljivost jačeg pola dok ona kasni na sastanak ili dok čekate poziv za razgovor za posao. Prelazak Marsa preko Bika uticaće na sve znake, a posebno na Ovnove, Bikove, Škorpije i Jarčeve.

Mars u drugom zodijačkom znaku Biku, naglašava tvrdoglavost, osvetoljubivost, kao i preterivanje u svim životnim zadovoljstvima. Što se zdravlja tiče, može da donese probleme sa grlom, krajnicima, glasnim žicama, hemoroide i višak kilograma. S druge strane, ako vam je natalni Mars u ovom znaku, možete da se pohvalite fizičkom snagom, izdržljivošću, praktičnim duhom i istrajnošću.

OVAN

Početkom perioda, Vodolija ili Strelac neprijatno će vas iznenaditi nekim svojim postupkom ili ponašanjem. Krajem nedelje, možete da započnete nov isplativ posao sa strancima iz zemalja nemačkog ili italijanskog jezičkog područja.

BIK

Vaš vladalac Venera, u retrogradnom hodu preko Ovna, nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu romansu. Početkom perioda, u vreme prve Mesečeve četvrti, izbegavajte rizične finansijske transakcije. Krajem perioda, očekuje vas susret sa umetnikom ili sportistom.

BLIZANCI

Oslabljena pozicija retrogradne Venere, planete ljubavi u astrološkom polju flerta, upozorava da budete oprezniji ako vam se udvara neki Bik ili Vaga. Krajem nedelje, u vreme punog Meseca, možete da očekujete ponudu za saradnju sa strancima.

RAK

Početkom perioda, povedite više računa o tome šta se i s kim dogovarate. Krajem perioda, ulaskom Marsa u vašu astrološku kuću kontakata sa strancima možete da dobijete poslovnu ponudu od osobe koja će insistirati na poverljivosti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.