Home Horoskop PRED NJIMA JE MESEC SUDBINSKIH SUSRETA I ROMANTIČNIH IZNENAĐENJA: Ova 3 znaka...

PRED NJIMA JE MESEC SUDBINSKIH SUSRETA I ROMANTIČNIH IZNENAĐENJA: Ova 3 znaka biće najsrećnija u ljubavi u maju 2017.

122
0
Ova 3 znaka biće najsrećnija u ljubavi u maju 2017.
Foto: StockSnap.io

Sudbinski susreti, uzavrele strasti i najromantičnija iznenađenja čekaju ove srećnike…

Ovan

Prema položaju zvezda, maj će posebno biti naklonjen Ovnovima, a to će najviše osetiti po uzbudljivom ljubavnom životu, piše portal Super žena. Slobodni pripadnici znaka biće glavni na svim dešavanjima, kada niko neće moći da odoli njihovom šarmu. Upravo tada će imati priliku da upoznaju osobu koja će definitivno da unese promene u njihov život. Iako će se u njihovim životima pojaviti veliki broj novih ljudi, imajte u vidu da će se pojaviti i bivša ljubav, nakon čega će uslediti iskren razgovor. Rešite to i idite dalje.

Devica

Maj će biti veoma buran za Device, te će uneti novo uzbuđenje u njihov život. Promene će se odraziti na slobodne, ali i na zauzete pripadnike znaka. Dok će zauzeti konačno rešiti pitanje zajedničkog života sa partnerom, slobodne Device će svojom energijom šarmirati suprotni pol, na svakom koraku. Zvezde ipak upozoravaju da ne flertuju previše, već da se fokusiraju na osobu koja ispunjava njihove kriterijume.
Ljubavni horoskop od 1. do 15. marta 2017
Foto: Pexels

Ribe

Romantične Ribe će uživati u maju, upravo zato što će im svi događaji ići u korist. Uz prepuštanje i pozitivan pristup prema životu, pripadnice znaka mogu da pronađu svoju srodnu dušu. Savet je da osluškujete sebe, ali i druge i da ne tražite stalno zamerke. Postoji mogućnost da partnera upoznate na nekom kraćem putu. Za razliku od slobodnih, zauzete Ribe čeka nešto mirniji period, stvoren za uživanje sa voljenom osobom. superzena.b92.net

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.