Ljubavni horoskop od 1. do 15. avgusta 2017

Kad je ljubomora u pitanju, najviše sreće imaju žene u ova 3 horoskopska znaka, i njihovi partneri, naravno

Horoskopske preporuke i savete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem naučniku.

Ljubomora i najlepšu vezu može pretvoriti u pakao, ali većina nas jednostavno ne može da se obuzda. Kad je reč o ljubomori, najviše sreće imaju žene u ova tri horoskopska znaka, i njihovi partneri, naravno.

Ovan

Za početak, Ovnice nisu ljubomorne jer je ljubomora znak nesigurnosti, što one odbijaju da budu. Žene u ovom znaku previše su zauzete radom na sebi, odlascima na zabave i druženjem sa što većim brojem ljudi da bi imale vremena za ljubomoru.

Strelac

Za ove je žene slobodnog duha čudno da uopšte žele da budu u vezi, a kad jesu, ne bave se stvarima koje nisu važne. Žene u ovom znaku žive u trenutku, a ljubomora bi za njih značila da moraju izaći iz trenutka, to nikako nije opcija.

Vodolija

Žene u ovom horoskopskom znaku znaju da bi im bilo grozno da neko propitkuje za svaki njihov korak i odnos izvan veze, zato poštuju tuđu slobodu. Nezavisne su i fokusirane na sebe, pa im ljubomora zbog nečeg što radi neko drugi jednostavno nije prirodna reakcija.

index.hr

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.