Horoskop

PRAVI IZBOR ZA VEZU: Žene iz ova 3 znaka nikada nisu ljubomorne

Kad je ljubomora u pitanju, najviše sreće imaju žene u ova 3 horoskopska znaka, i njihovi partneri, naravno

Horoskopske preporuke i savete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem naučniku.

Ljubomora i najlepšu vezu može pretvoriti u pakao, ali većina nas jednostavno ne može da se obuzda. Kad je reč o ljubomori, najviše sreće imaju žene u ova tri horoskopska znaka, i njihovi partneri, naravno.

Ovan

Za početak, Ovnice nisu ljubomorne jer je ljubomora znak nesigurnosti, što one odbijaju da budu. Žene u ovom znaku previše su zauzete radom na sebi, odlascima na zabave i druženjem sa što većim brojem ljudi da bi imale vremena za ljubomoru.

Strelac

Za ove je žene slobodnog duha čudno da uopšte žele da budu u vezi, a kad jesu, ne bave se stvarima koje nisu važne. Žene u ovom znaku žive u trenutku, a ljubomora bi za njih značila da moraju izaći iz trenutka, to nikako nije opcija.

Vodolija

Žene u ovom horoskopskom znaku znaju da bi im bilo grozno da neko propitkuje za svaki njihov korak i odnos izvan veze, zato poštuju tuđu slobodu. Nezavisne su i fokusirane na sebe, pa im ljubomora zbog nečeg što radi neko drugi jednostavno nije prirodna reakcija.

index.hr

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

seventeen − ten =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.