Pomrsiće im konce: Ovih 6 horoskopskih znakova će najviše osetiti uticaj retrogradnog Merkura od 5. do 28. marta 2019. godine

Pažnja, stiže nam retrogradni Merkur! Pogledajmo kakve će uticaje doneti od 5. do 28. marta – prema astrološkim predviđanjima, postoji šest znakova Zodijaka koji će to najviše osetiti!

Nije li zapanjujuće kako nebeski objekti koji se nalaze na tako velikim udaljenostima od vas mogu utIcati na vaš život?

Zaista je vredno razmisliti o tome kako vam mogu doneti sreću tako izdaleka. Pa, takvi nebeski događaji se događaju i utiču na naš život.

Ovde je još jedan, retrogradni Merkur koji će se dogoditi u martu. Pogledajmo kakve će uticaje doneti od 5. do 28. marta.

Prema astrološkim predviđanjima, postoji šest znakova Zodijaka koji će to najviše osetiti. Pogledajte jeste li i vi na popisu.

Blizanci

Dragi Blizanci, vredi vas podsetiti da je Merkur vaša vladajuća planeta. Za vas, utIcaj će se videti u vašem načinu komunikacije. Dok se Blizanci uvek smatraju izvrsnima u komunikaciji, ovog puta uticaji su takvi da će vaša sposobnost biti ometena neko vreme.

Dok govorite možete da zaboravljate stvari, mogli bi ste se osećati kao da vam se jezik zapetljao. Međutim, pokušajte da govorite jasno kako bi smanjili učinke koji se mogu dogoditi tokom retrogradnog Merkura.

Rak

Iako se veruje da su Rakovi tihi posmatrači, ovo retrogradno razdoblje ne dopušta više da ćutite. To vreme vas može učiniti emocionalnim i temperamentnim, to je ono što se može predvideti.

Mogu vas iznervirati sasvim beznačajna pitanja bez ikakvog razloga. Savetujemo vam da skupite strpljenje pre nego što progovorite.

Pomrsiće im konce: Ovih 6 horoskopskih znakova će najviše osetiti uticaj retrogradnog Merkura od 5. do 28. marta 2019. godine

Lav

Dok je Lav uvek onaj najšarmantniji u prostoriji, onaj koji širi duh radosti i energije, možda neće biti tako tokom ovog marta, piše Mystical raven.

Nivo energije biće nizak. Možda ćete biti pomalo lenji i nezainteresovani.

Devica

Možda ćete biti zbunjeni oko većine stvari u životu. Nemojte previše da mislite i samo neka faza prođe.

Zanemarite konfuziju i budite strpljivi iako ćete osećati napetost zbog beznačajnih stvari.

Vaga

Da, znamo da ste majstori kada se radi o skrivanju svojih osećanja od drugih ljudi. Međutim, ovaj period će učiniti da vaša prava osećanja izađu na površinu.

Savet je da ostanete pribrani i da ne povredite druge svojim rečima.

Vodolija

Nepotrebna frustracija može vas pogoditi tokom ovog perioda. Pokušajte da imate drugačiju perspektivu i pokušajte da gledate stvari iz drugog ugla.

Pozitivnost će vam pomoći da shvatite kako stvari nisu tako loše kao što se čine.

atma.hr

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.