Home Horoskop Planeta ljubavi i novca je na njihovoj strani: Venera u Blizancima donosi...

Planeta ljubavi i novca je na njihovoj strani: Venera u Blizancima donosi veliku sreću za ovih 5 horoskopskih znakova

106
0
Planeta ljubavi i novca je na njihovoj strani: Venera u Blizancima donosi veliku sreću za ovih 5 horoskopskih znakova
Planeta ljubavi i novca je na njihovoj strani: Venera u Blizancima donosi veliku sreću za ovih 5 horoskopskih znakova

5 znakova koji će doživeti emotivni i životni preporod dok je Venera u znaku Blizanaca!

Venera, planeta ljubavi i novca, 3. aprila ulazi u znak Blizanaca i donosi pojačana pozitivna osećanja, intelektuelno povezivanje sa drugima i prijatne razgovore, piše Lovesensa. Nekoliko dana nakon što Venera uđe u Blizance, počeće pre-retrogradna faza nadolazeće retrogradnosti Venere, koja zvanično počinje 13. maja i traje do 25. juna. Post-retrogradna zona trajaće sve do 29. jula. Retrogradna Venera u Blizancima omogućiće vam da rešite karmičke probleme i na analitički način se bavite prošlim vezama. Odvojićete se od emocija i odlučiti koga i kakvu energiju želite u svom životu. Pronaćićete i inovativne načine za manifestovanje novca. Emocije i osećanja mogu postati maglovita, ali uspećete da steknete jasnoću i imate dublje razumevanje stvari i odnosa do kraja tranzita. Izaćićete na drugu stranu ovog kosmičkog fenomena jači i mudriji.

Evo kojih 5 znakova će imati najviše sreće tokom Venere u Blizancima:

OVAN

Vreme je da se izrazite i pokažete svoju pravu prirodu. Imate dobru komunikaciju i jasno pokazujete svoja osećanja. Očekuje vas razvijanje odnosa i ljudi će biti otvoreni za razgovor sa vama. Imate prijatnu energiju koja osvaja i privlači, a naročita sreća očekuje zaljubljene Ovnove koje će unaprediti odnos sa partnerom.

BLIZANCI

Kada je Venera ove godine osvojila vaš znak Zodijaka, to znači da ćete vi u narednom periodu definitivno biti najseksepilniji i najharizmatičniji i najerotičniji znak. Bićete u centru pažnje i imaćete jaču intuiciju. Ljubav vas osvaja na svakom koraku i planu.

LAV

Prijatelji su vaš izvor inspiracije i jedi drugima u izazovnim vremenima dajete veliku podršku. Širite ljubav i osećaj solidarnosti, a karma pamti dobra dela. Spremni ste da pomognete u svakoj nevolji, amnogi Lavovi će se pod uticajem Venera angažovati u društveno korisnom radu. ovo je period dobrih aktivnosti koje će vam doneti sreću u narednim danima.

STRELAC

Dug je put do pronalaženja emocionalnog blaženstva, ali sada ga napokon uspostavljate. Nakon perioda nervoze, nedostatka samopouzdanja i teškoća, postižete izbalansiranu energiju i unutrašnji mir. Oslonite se na svoju intuiciju i verujte svom srcu pre nego što donesete konačne odluke o svojoj vezi.

VODOLIJA

Očekuje vas period flerta i ljubavnih varnica. Ako ste usamljeni, moguće je da ćete preko društvenih mreža započeti dopisivanje sa osobom koja vam se odavno dopada. Ova ljubavna priča je tek na početku, ali obećava da će se razviti u nešto romantično, prelepo i istinski vredno truda.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.