Upoznajte skrivene seksualne želje svakog horoskopskog znaka. Ove dragocene informacije će vam kad-tad biti od koristi

Da biste uvek bili spremni da odgovorite seksualnim potrebama partnera morate dobro da ga upoznate. To će vam biti veoma lako kad budete pročitali ovaj tekst. Šta koji znak boli u seksu.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-8]

OVAN

Kakav je muškarac u krevetu

Ovan je glasan, dominantan i stoprocentni pastuv. Zato, ako tražite romantičnu večeru uz sveće, nakon koje sledi duga šetnja – prošetajte dalje. Ali ako padate na nepatvorene “mužjake”, koji se ne ustežu, onda ste na putu do seksualnog raja. Nije sklon preljubama, sve dok mu ne dosadite u krevetu. U krevetu je brz i žestok.

Kakva je žena u krevetu

Na seks gleda više kao na fizičko zadovoljstvo nego kao na nešto iz ljubavnih romana. Ako vam je dosadno u životu i želite da znate kako je to kada vas neko tretira kao parče mesa – pokušajte da se spetljate s ovčicom na jednu noć. Nestaće i pre nego što se probudite i neće se sećati vašeg imena sledećeg puta kad se sretnete. Ima dozu perverznosti u svojoj ličnosti tako da nemojte da se preplašite kada počne da priča prljavo. Ona je prava žena, samo je pitanje jeste li vi dovoljno muško da izađete na kraj sa jednim ovčicom.

Najbolji pristup

Ovan vlada glavom pa je provlačenje prstiju kroz kosu najbolji način da ovaj vatreni znak izludi od požude. Poljupci i grickanje po licu su takođe sjajna predigra za Ovna.

HOROSKOP ZA JUN 2015

BIK

Kakav je muškarac u krevetu

On želi ženu s kojom će uživati u seksu, hrani i piću. Uopšte ne mora da ume kuva jer za to će se već pobrinuti ovaj sladokusac. Zloglasno tvrdoglavi, znaju da se dure kao mala deca i nikada se neće izviniti. Ali zato će dati sve od sebe da se iskupe. A to može da traje i traje, jer malo ko je toliko izdržljiv u seksu i uvek će se pobrinuti za ženu.

Kakva je žena u krevetu

Nenadmašno masira, a još bolje… Ona seks pretvara u umetnost vođenja ljubavi. Već i poljupcem može naterati muškarca da sv*ši, njen dodir je nežan i senzualan. Kada je raspoložena, nezasita je i može da vodi ljubav satima, danima, nedeljama.

Najbolji pristup

Nema ništa što je Biku ili ženi Biku draže nego poljupci u vrat. Upravo tim delom tela vlada ovaj zemljani znak. Nežno milovanje i senzualni klizeći poljupci po čitavom vratu u nekoliko sekundi učiniće da Bik uzdiše od požude.

BLIZANCI

Kakav je muškarac u krevetu

Muškarci u ovom znaku su prilično maštoviti. Teško da će ugasiti svetlo tokom seksa, a nemojte se iznenaditi ako mu je spavaća soba opremljena mnoštvom ogledala. Ako mu još pritom šapnete poneku prljavu reč ili otpustite suptilni, seksepilni uzdah, biće jako srećan.

Kakva je žena u krevetu

Nju više zanima intelekt nego same genitalije. Ako je ne privlači nečiji um teško da je i seks može potpuno zadovoljiti. Ne spada u najvernije znakove Zodijaka, jer uvek traga za nečim novim. Često menja partnere, sklona je aferama za jednu noć i seksu na najneobičnijim mestima. Takođe, mnoge imaju i biseksualne sklonosti, a zbog želje za raznolikostima upravo je Bliznakinje najlakše nagovoriti na seks utroje.

Najbolji pristup

Osim dvosmislenih poruka i verbalnih igrica, koncentrišite se na ramena i ruke, koja su pod zaštitom ovog vazdušnog znaka. Poljupci, pokoji nežan ugriz i milovanje od ramena do ruku te sisanje prstiju zaintrigiraće svakog pravog Blizanca.

RAK

Kakav je muškarac u krevetu

Teško da ćete upoznati senzualnijeg ljubavnika i po pravilu mu je važniji užitak partnerke od sopstvenog. Njegova nežnost i obazrivost će izludeti mnoge žene. Ako odluči da želi ozbiljnu vezu, dubiće na trepavicama kako bi zadovoljio ženu svog života, i u krevetu i van njega.

Kakva je žena u krevetu

Zrači seksepilom i ženstvenošću i stvorena je za parenje. Osvojićete je poljupcima i komplimentima, šaputanjima i sličnim nežnostima.

Najbolji pristup

Rak vlada grudima pa će u milovanju uživati čak i muškarci ovog znaka. Ali kod žena morate biti pažljivi i početi sa nežnim milovanjem i dugom predigrom. Kod muškaraca je stvar sasvim suprotna – odmah pređite na stvar, zgrabite ga i pokažite mu koliko ga želite. Grebite ga po grudima i pritiskajte uz sebe.

LAV

Kakav je muškarac u krevetu

On je kralj džungle i očekuje da se tako prema njemu i ponašate. On je izvrstan ljubavnik jer je izvrstan u svemu. Zrači seksepilom, ali pošto traži obožavaoce, pokušajte da mu se dovoljno divite. Ako ne, uvek postoji šansa potraži drugu “lavicu”.

Kakva je žena u krevetu

Ona je elegantna i seksi čak i ako se ne trudi. Muškarci je obožavaju, a to ona jako dobro zna. Stalno se igra mačke i miša te izaziva poštovanje. U krevetu je prava divlja mačka koja će većinu muškaraca malo i preplašiti. Obožava sirove strasti i samo je pitanje da li partner može da je prati.

Najbolji pristup

Lavovi su velike mačke. A osim toga, ovaj vatreni znak je vladar leđa pa ćete ih najbolje napaliti ako ih prvo senzualno masirate, a potom grebete po leđima. A ako ste u krevetu s Lavicom, gotovo je sigurno da će na vašim leđima ostati dokaz strastvene noći.

DEVICA

Kakav je muškarac u krevetu

Ponekad ume da bude dosadan ljubavnik samo zato što ima usađenu predstavu kakva treba da bude žena, a kakav muškarac u krevetu. Njegov perfekcionizam zna da izludi partnerku. Ali on ima i te kako bezobraznu maštu i velik seksualni potencijal. Pošto je rob navika, najbolje je da ga naviknete na redovan seks, jer tek onda će njegov potencijal doći do izražaja.

Kakva je žena u krevetu

Marljiva je i pazi na izgled, a još više na to kakav utisak ostavlja, ali duboko u sebi mašta o nečem prljavom i strastvenom. Iza hladne spoljašnosti krije se romantičarka koja mašta o savršenom ljubavniku. Prilično je nesigurna pa joj je potreban partner koji je obožava kako bi oslobodila veliku strast koju skriva iza pragmatične ljušture.

Najbolji pristup

Devica ima izrazito osetljiv stomak, kojim ovaj znak i vlada. Ako želite da se Devica topi u vašim rukama, ljubite je i milujte posebno od pupka naniže.

[symple_button url=”http://besnopile.rs/perverzni-horoskop-stanica-2/” color=”green” button_target=”_blank” btnrel=”follow”]2. SLEDEĆA STRANICA[/symple_button]

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.