3 horoskopska znaka koji će imati velike finansijske probleme u 2018. godini

Nova godina još nije ni počela kako treba, a astrolozi već imaju loše vesti!

Tokom 2018. godine tri znaka zodijaka moraju posebno da vode računa o svojim finansijama i da se organizuju mnogo bolje nego inače kako bi pokušali da izbegnu probleme u ovoj sferi života.

Januar je i inače težak mesec za naše novčanike jer smo ih ispraznili na poklone i praznične gozbe, ali uglavnom nam pođe za rukom da se koliko-toliko oporavimo tokom godine.

Astrolozi upozoravaju da će 2018. godina za ova tri znaka biti finansijski prilično teška!

BLIZANCI

Finansijske muke biće na dnevnom redu tokom cele godine – možda ćete podići kredit da biste ostvarili neku svoju zamisao ili uložili novac u nešto. Oni predstavnici ovog znaka koji su već zaduženi treba najpre da vrate stare dugove kako bi mogli da idu napred. Finansijski problemi će vas “napasti” već u januaru, pa se pobrinite da razmišljate trezveno i praktično.

Foto: Flickr.com

RAK

Tokom 2018. godine morate mnogo da vodite računa kad i koliko novca trošite. Ako već imate probleme sa finansijama, sačekajte sa narednim velikim troškovima, jer će se vaše muke smiriti tek oko septembra. Međutim, ni kraj godine nije najsvetliji za vaš novčanik – ne uzimajte kredit, ne idite u velike kupovine i nikako nemojte pozajmljivati novac.

4 znaka kojima nije žao da spiskaju i poslednju paru ne bi li ugodili sebi

RIBE

Sad je pravo vreme da postanete pasivni i da se odmorite. Izbegavajte velike troškove i impulsivnu kupovinu. Ušli ste u period koji nikako nije dobar za nove početke, pa je najbolje da hibernirate dok ne dođu bolja vremena. Krajem godine budite najpažljivije jer je tad najlakše da vam novac isklizne iz ruku.

dnevno.rs 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.