Dnevni horoskop za 4. avgust 2020: Strastven susret za Raka, Devica se oslobađa problema iz prošlosti, Jarac da izbegava poroke
Dnevni horoskop za 4. avgust 2020: Strastven susret za Raka, Devica se oslobađa problema iz prošlosti, Jarac da izbegava poroke

Horoskop – evo koji znaci žive bajku tokom pomračenja Meseca!

Pomračenje Meseca koje se dešava 5. jula predstavlja veliki astrološki događaj i donosi moćnu energiju, a evo kojim znakovima će doneti dobru sudbinu, piše Lovesensa.

Lunarno pomračenje sadrži snažnu i nepredvidivu energiju i ima potencijal da promeni životni tok. Učiniće da se suočite sa svojom sudbinom i doživite drastične promene. Neke od tih promena mogu biti zaista bolne i zbunjujuće, ali na kraju ćete razumeti koliko su doprinele vašem duhovnom razvoju.

Ipak, neki znakovi će imati sreće tokom pomračenja Meseca i doživeće nežan talas lunarne energije.

Evo koja 4 znaka očekuje velika radost:

Bik

Vreme je da izađete iz svoje zone komfora. Sve promene koje se dogode izuzetno će vam prijati. napokon imate osećaj slobode, prekidate sa monotonijom i rizikujete kako biste živeli bolje. Žudite za spontanim događajima, a vaše srce upravo vas vodi u svet koji je vama potpuno nepoznat. Bićete oslobođeni predrasuda, uverenja i zabluda – očekuje vas vrlo zanimljiv period.

Devica

Neverovatno ste inspirisani i nadahnuti da stvarate, učestvujete u važnim poduhvatima i uživate u sopstvenom društvu. Zalužujete da se zabavljate i uživate, a sada život dobija jedan sasvim drugačiji sjaj. Probudite se, pokrenite i maksimalno uživajte u sadašnjem trenutku. Kreativna energija može vam doneti brojne pozitivne promene.

Škorpija

Očekuje vas dobra komunikacija, značajna razmena mišljenja i zainteresovani ste da sklapate nova prijateljstva. Želite da proširite krug ljudi, a to vam može doneti sreću i na privatnom i profesionalnom planu. Otvarate svoj um za nova saznanja i ideje. Intelektualna strana vaše ličnosti podstiče vas da živite život punim plučima.

Ribe

Dragi sanjari, vaše želje napokon postaju jasne. To se ne odnosi na materijalne želje, već na one koje čine da budete bolji i da vaši postupci budu efektniji. Osećate se kao rođeni lider i možete učiniti puno dobrih promena za sebe i ljude u svom okruženju. Počnite odmah!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.