Home Horoskop Ovako horoskopski znaci preživljavaju ljubavni brodolom: Lav je stalno ljut i mrzovoljan,...

Ovako horoskopski znaci preživljavaju ljubavni brodolom: Lav je stalno ljut i mrzovoljan, Strelac kreće u nove anvanture, Ovan je besan na sebe i ceo svet

300
0
Ovako horoskopski znaci preživljavaju ljubavni brodolom

Ovako horoskopski znaci preživljavaju ljubavni brodolom: Ovan je besan, Bik žali i teško mu je dok su Blizanci izuzetno zaboravni …

Ovan

Iako ste bili nezadovoljni u vezi već duže vreme i svesni ste da je najbolje da raskinete, vaš ponos je u svakom slučaju malo povređen. Ovan je ljut i besan na sebe i ceo svet. Povećana fizička aktivnost će biti od pomoći za vas, vežbajte i radite dok se ne osetite iscrpljeno ili pronađite vreću za udaranje i bokserske rukavice i udarajte. Ovnovi raskid preživljaju veoma burno, ali srećom brzo ih prolazi. Savet za prijatelje: ne ljutite se na svog dragog Ovna, oprostite im prestupe, jer srećom sve brzo prolazi, i oni će biti oni stari, puni energije i entuzijazma ponovo.

Bik

Bik je fiksni znak i pomalo inertan, i stoga nisu baš presrećni kada dolazi do velikih promena u životu. Ako je ovo raspad jedne duge veze, to će biti jako teško za njih, čak i da nisu bili zadovoljni u tom odnosu. Oni su u stanju da mnogo i dugo misle pre nego što se odluče za promene. Teško im je da odustanu iako su svesni da to nije dobro za njih. Oni će raskid doživeti veoma bolno, malo su izgubljeni, jer se njihov način života u potpunosti menja. Bikovi imaju tendenciju da zanemare sve i da se okrenu sebi, a često utehu pronalaze u hrani, posebno u slatkišima. Savet za prijatelje: posvetite puno ljubavi i pažnje Biku, dok su u depresivnom stanju. Pokušajte da ih aktivirate, jer teško da će to sami učiniti. U početku vas mogu odbiti, ali budite uporni.

Blizanci

Raskid im pada teško, iako to neće priznati sebi ili drugima. Umorni su od razmišljanja, jer jednostavno ne mogu naći odgovore na sva pitanja. Dobar san će vas najbolje opustiti i osloboditi. Pokušajte da razmišljate o tome što je manje moguće, priuštite sebi dodatne obaveze, bar neko kratko putovanje. Prijavite se za kurs stranog jezika i povećajte mentalnu aktivnost. Savet za prijatelje Blizanaca: vaši dragi Blizanci će delovati jako čudno. Oni će biti veoma odsutni, a promene raspoloženja variraju od jednog minuta do drugog.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.