Muka je kad pritera. Svi to znamo i razumemo, ali vi baš preteraste! Da da, vama se obraćamo, ne pravite se ludi dok štrcate dezodorans oko sebe.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-8]

Lavovi dragi, ovaj put ste uhvaćeni na delu! Odao vas je toalet papir zalepljen za cipelu, parfem i produženi boravak, ako kapirate na šta mislimo.

Šta je bilo? Pročitali ste već sve etikete na šamponima, balzamima, dezodoransima, deterdžentima i ostalim higijenskim sredstvima u svom kupatilu, pa ste se uželeli neke nove literature? Udarila vam boja sopstvenih pločica u glavu, pa biste malo da odmarate oči na nekim tuđim?

Niste vi krivi. Uvek se nekao tako namesti situacija. Ali zar vas roditelji nikada nisu naučili da obavite šta imate u WC -u pre plaska u goste?

Ma priznajte da radite to zato što volite! Makar malo? Sigurni smo da je to neki vaš uvrnut način da obeležite teritoriju. Neka zamena za one dečije grafite tipa “Taj i taj je bio ovde”… A može biti i veoma zanimljivo kenjati svaki put u drugom WC-u. Monotonija ubija. Teške su to stvari.

Sve je ipak ok dok puštate vodu za sobom.

A ko ne pušta vodu kad kenja… e to otkrivamo neki drugi put.

besnopile.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.