Otkrijte koji lik iz bajke predstavlja vaš znak

Ko je Pepeljuga, ko Uspavana lepotica a ko zla kraljica Zodijaka?

Iako svi dobro znamo da život nije bajka, o dobru i zlu smo učili upravo iz njih. Sve devojčice su sanjarile o princu na belom konju a dečaci da budu neustrašivi kraljevići koji će posle silnih peripetija svojom hrabrošću osvojiti srce najlepše princeze. Međutim, nijedan od tih likova iz našeg detinjstva nije crno – beli koliko se čini na prvi pogled. Da li se u nekom od njih prepoznajete sada kada ste odrasli i ko od njih ima najveće karakterne sličnosti sa horoskopskim znakom u kojem ste rođeni?

OVAN

Ko zna da li bi se Alisa ikad našla u zemlji čuda da pored nje nije protrčao Beli Zec gledajući u sat i vičući ” O, zaboga! Zaboga! Zakasniću!”, odjurio i strmoglavio se niz zečju rupu. Prototip užurbanog zekana je Ovan koji je večito u devetoj brzini, koji stalno nekud juri i žuri jer hoće maksimalno da iskoristi sve što mu život pruža. Iako su vrlo odvažni, njihova urođena nestrpljivost i želja da sve bude sad i odmah teraju ih da budu u konstatnom spidu pa nekad stvarno ne znaju gde se nalaze i konstatno kasne.

BIK

Rođeni u ovom znaku su poznati po svojoj promišljenosti i po tome što nikada ne odustaju od cilja. Veoma su uporni i kada nešto naume, strpljivo će čekati da to i ostvare. Isto kao i zli vuk koji je iza drva čekao Crvenkapu, promišljeno otpočeo razgovor sa njom izvukao sve potrebne informacije i krenuo ka svom cilju. Međutim, Bikovi su skloni da rade protiv sebe a prilično su tvrdoglavi i smatraju da su uvek u pravu pa su im zbog toga poljuljani odnosi sa drugim ljudima. I zaista, ko zna da li bi lovac usmrtio vuka da ovaj nije zacrtao sebi da će pojesti Crvenkapinu baku umesto da je nastavio da se šeta po šumi.

BLIZANCI

Pripadnicima ovog znaka su inteligencija i zabavnost lična karta, vrlo su snalažljivi i omiljeni u društvu. Ipak, samoća ih veoma plaši te se uvek trude da budu okruženi gomilom poznanika i prijatelja. Baš kao i Snežana, koju ju je samu u šumi ostavio lovac kada je nije ubio po nagovoru zle kraljice. Uplašena za svoj život, sakrila se u kući 7 patuljaka koji su je vrlo brzo zbog njene optimističnosti, blage naravi i marljivosti toliko zavoleli da nisu mogli da zamisle život bez nje.

snezana i 7 patuljaka

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.