ASTRO

HOROSKOP: Otkrijte koji lik iz bajke predstavlja vaš znak

Ko je Pepeljuga, ko Uspavana lepotica a ko zla kraljica Zodijaka?

Iako svi dobro znamo da život nije bajka, o dobru i zlu smo učili upravo iz njih. Sve devojčice su sanjarile o princu na belom konju a dečaci da budu neustrašivi kraljevići koji će posle silnih peripetija svojom hrabrošću osvojiti srce najlepše princeze. Međutim, nijedan od tih likova iz našeg detinjstva nije crno – beli koliko se čini na prvi pogled. Da li se u nekom od njih prepoznajete sada kada ste odrasli i ko od njih ima najveće karakterne sličnosti sa horoskopskim znakom u kojem ste rođeni?

OVAN

Ko zna da li bi se Alisa ikad našla u zemlji čuda da pored nje nije protrčao Beli Zec gledajući u sat i vičući ” O, zaboga! Zaboga! Zakasniću!”, odjurio i strmoglavio se niz zečju rupu. Prototip užurbanog zekana je Ovan koji je večito u devetoj brzini, koji stalno nekud juri i žuri jer hoće maksimalno da iskoristi sve što mu život pruža. Iako su vrlo odvažni, njihova urođena nestrpljivost i želja da sve bude sad i odmah teraju ih da budu u konstatnom spidu pa nekad stvarno ne znaju gde se nalaze i konstatno kasne.

BIK

Rođeni u ovom znaku su poznati po svojoj promišljenosti i po tome što nikada ne odustaju od cilja. Veoma su uporni i kada nešto naume, strpljivo će čekati da to i ostvare. Isto kao i zli vuk koji je iza drva čekao Crvenkapu, promišljeno otpočeo razgovor sa njom izvukao sve potrebne informacije i krenuo ka svom cilju. Međutim, Bikovi su skloni da rade protiv sebe a prilično su tvrdoglavi i smatraju da su uvek u pravu pa su im zbog toga poljuljani odnosi sa drugim ljudima. I zaista, ko zna da li bi lovac usmrtio vuka da ovaj nije zacrtao sebi da će pojesti Crvenkapinu baku umesto da je nastavio da se šeta po šumi.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

BLIZANCI

Pripadnicima ovog znaka su inteligencija i zabavnost lična karta, vrlo su snalažljivi i omiljeni u društvu. Ipak, samoća ih veoma plaši te se uvek trude da budu okruženi gomilom poznanika i prijatelja. Baš kao i Snežana, koju ju je samu u šumi ostavio lovac kada je nije ubio po nagovoru zle kraljice. Uplašena za svoj život, sakrila se u kući 7 patuljaka koji su je vrlo brzo zbog njene optimističnosti, blage naravi i marljivosti toliko zavoleli da nisu mogli da zamisle život bez nje.

snezana i 7 patuljaka

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.