Ko je vaš arhineprijatelj među horoskopskim znacima? Koga treba zaobilaziti u širokom luku jer sa njima nema ni dogovora ni suživota?  

Svako ima onog nekog od čije pojave ili ponašanja dobije blagi nervni slom i ne može očima da ga vidi. Odavno se zna koji su znaci kompatibilni po horoskopu, a koji se navodno uopšte ne slažu ali da li možda do razmimoilaženja dolazi zato što su previše slični? Saznajte ko je vaš najveći protivnik među njima. 

OVAN i OVAN

On je izuzetno tvrdoglav i nezavisan  pa je sasvim logično da se nikako neće uklopiti sa osobom koja podjednako tera po svome i misli da sve najbolje zna, a pritom ne da da mu se dirne u slobodu. A ko bi drugi to mogao da bude nego drugi Ovan? Oni su bukvalno kao ovnovi na brvnu, bore se među sobom za prevlast jer su rođene vođe pa iz toga proizilazi njihov antagonizam.

BIK i LAV

On više uživa da bude u ulozi vernog pratioca nego da je na liderskoj poziciji što ga čini idealnim za Lava koji želi da dominira i vazduhom, a kamoli nečim drugim. Međutim, Bik je izuzetno tvrdoglav i ne podnosi da mu drugi govore šta bi trebalo da radi. Pošto je Lav navikao da bude glavni i izdaje naređenja, tu dolazi do velikog kurcšlusa.

Od svađa se žene u braku goje i razboljevaju!

BLIZANCI i RAK

Blizanci su nezavisne i slobodne duše sa velikim talentom za pravljenje nestašluka i majstori za donošenje impulsivnih odluka. Rakovi su takođe nezavisni ali preosetljivi i sve ih pogađa. Ako Blizanac počne da se šali na račun Raka, on će to najozbiljnije shvatiti i žestoko se uvrediti tako da između ova 2 znaka večite sevaju varnice.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.