Home Horoskop Oni uopšte ne treba da brinu zbog korone: Ovi horoskopski znaci su...

Oni uopšte ne treba da brinu zbog korone: Ovi horoskopski znaci su opsednuti čišćenjem

101
0
Oni uopšte ne treba da brinu zbog korone: Ovi horoskopski znaci su opsednuti čišćenjem
Oni uopšte ne treba da brinu zbog korone: Ovi horoskopski znaci su opsednuti čišćenjem

Nered u kući zadaje Ovnu glavobolju u doslovnom smislu, neurednost smatraju oblikom mentalnog poremećaja. U stanu Device možete doslovno jesti s poda, a što se tiče lične higijene – Škorpije su najveći manijaci.

1. Rak

Izbeljivač, prašak za čišćenje, sredstvo za uklanjanje mrlja – Raku su te stvari nešto poput najboljih prijatelja. Predstavnici ovog znaka toliko su opsjednuti čistoćom da se sami praktično nikad ne zaprljaju. U torbici nose dezodorans, a ako se nisu tuširali više od 10 sati, počinju da dobivaju znakove nervnog sloma. Jedini problem Raka je sentimentalnost. Bolno im je da se rastanu sa stvarima koje su mu poklonili dragi ljudi pa se ponekad previše smeća skupi u njihovoj kući. Međutim, Rak je tvrdoglav pa se izvuče i čisti uvek iznova i iznova.

Tri planetarna dešavanja koja će obeležiti april 2020: Venera u Blizancima rađa karmičke ljubavi, pun Mesec u Ovnu stvara veliku presiju u odnosima a Merkur u Ovnu iznosi mnoge tajne na svetlost dana

2. Devica

Device su jednostavno opsednute čistoćom, takođe pate i od specifične fobije – straha od mikroba. Predstavnici ovog horoskopskog znaka neverovatno su čisti u pogledu lične higijene i čišćenja. Spojevi između pločica očišćeni su četkicom za zube, a posteljina i odeća pažljivo su razvrstani po boji. U njihovom stanu nećete naći prašinu i možete jesti sa savršeno očišćenog poda. Device uglavnom ne vide svet u boji, a ne vide ga ni crno-belo, njima je sve ili čisto ili prljavo. I oni više vole prvu opciju.

3. Ovan

Nered u kući zadaje Ovnu glavobolju, u doslovnom smislu te reči. Smatraju da ležernost nije samo greh – već oblik mentalnog poremećaja. Čišćenje Ovnu može biti odličan način za oslobađanje od stresa i za rešavanje nepotrebne razdražljivosti, koja je kod njih prilično prisutna, a razlog je velika emotivnost. S druge strane, Ovan radije plaća profesionalne čistače nego da troši svoje dragoceno vreme i energiju na čišćenje.
Oni uopšte ne treba da brinu zbog korone: Ovi horoskopski znaci su opsednuti čišćenjem
Oni uopšte ne treba da brinu zbog korone: Ovi horoskopski znaci su opsednuti čišćenjem

4. Škorpija

Čini se da ove strastvene ljude nije briga za red. Ali to je samo privid. Škorpijama je važno da drže sve pod kontrolom, uključujući i čistoću u kući. Vrlo su uredni, čak i u izvanrednim slučajevima. Na primer, kada su gosti na samom pragu, u stanju su da stvore barem privid idealnog reda u nekoliko sekundi. Što se tiče lične higijene, Škorpije su jednostavno manijaci.

Sve nas vreba ista opasnost ali neki treba da pripaze više: Ovim horoskopskim znacima zdravlje će biti slaba tačka u aprilu 2020. godine

5. Bik

Bik je vrlo praktičan, ali ponekad sebi dopusti previše. Uvlači u kuću sve vrste sitnica koje zatrpavaju prostor. Ali u kući Bika svaka stvar ima svoje mesto i strogo sledi pravila Feng Shuia. Ukratko, mogu prestati da čitaju zanimljivu knjigu jer nedostaje ta jedna knjiga na polici. Istina, Bik ponekad ipak zaboravi da obriše prašinu ili opere posuđe.

6. Jarac

Čak i ako Jarac nema snage za temeljno čišćenje, barem će prezentovati spoljni sjaj. Po svaku cenu. Međutim, uz njegovu organizaciju, marljivost i odgovornost sigurno će se naći i snaga i vreme. Svakog meseca on sve isplanira (da, Jarci to stvarno rade). Predstavnici ovog znaka nikad ne zaborave da dodaju proizvode za čišćenje i pranje na popis troškova. A kad čiste, nisu ograničeni samo na usisavač. Čiste postupno, sve redom, korak po korak. wday.ru/atma.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.