Nedeljni horoskop od 3. do 10. maja 2020: Riba u haosu, Ovan da se pazi povreda, finansijske oscilacije kod Vodolije
Nedeljni horoskop od 3. do 10. maja 2020: Riba u haosu, Ovan da se pazi povreda, finansijske oscilacije kod Vodolije

Evo kojim znakovima Merkur u Ovnu donosi uspešan i srećan period

Kada Merkur 12. aprila uđe u Ovna, vaša percepcija i razonovanje stvarnosti počinje naglo da se menja, piše Lovesensa. Ovaj aspekt trajaće do 27. aprila 2020. godine.

Tokom nekoliko prethodnih meseci bili smo pod uticajem retrogradnog Merkura. Fokusirali smo se na intuiciju, sentimentalnost i pojačana osećanja, a sada Merkur u Ovnu donosi vladavinu razuma.

Svi koji poslušaju glas svog uma, ostvariće određen uspeh i pomak na životnom putu.

Evo kojim znakovima Merkur u Vodoliji donosi uspešan i srećan period:

OVAN

Svakoj situaciji pristupate logikom i praktičnošću, što je daleko od vaše uobičajene strastvene vibracije. Umesto da impulsivno odgovarate drugima, strpljivi ste i dobro birate prave reči. Pojačano razumevanje štedi vašu energiju i može učiniti da popravite ranije probleme u emotivnim odnosima.

RAK

Sada je period kada preuzimate dve ključne uloge u svom profesionalnom životu. Očekuju vas važni planovi i početak velikog projekta. Iako ćete biti suviše zauzeti, ovo može ukazati na vaše značajne sposobnosti i uticati na polje uspeha. Iskoristite ovo vreme da ponovo poboljšate karijeru.

LAV

Radoznali ste i željni znanja. Želite da učite, otkrivate i popravite mnoge stvari i situacije – naročito nepravdu. Ne oslanjajte se na tuđe mišljenje, već pratite svoje želje i ambicije na poslovnom planu. Uspećete da otkrijete mnoge tajne koje će vam doneti korist.

ŠKORPIJA

Ispunjavate sa lakoćom svaki zadatak koji je pred vama – bez obzira da li su u pitanju ljubav ili posao. Pritisak i stres pretvarate u ambiciju i želju za uspehom. Vežbe disanja i vera u sebe donose dodatni mir.

RIBE

Vaš um je usmeren na materijalni svet i omogućava da pronađete udobnost u senzualnim aktivnostima. Prigrlite život i pronađite vreme za lično zadovoljstvo u toku dana. Odustajete od preterane samokritike i sa sobom gradite nežniji i lepši odnos. Ispunjavajte svojim čulima želje i pravite lepe planove. Napokon uspevate da kontrolišete stres. Raspoloženje je u porastu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.