Koliko god neko bio optimističan i pun života, isto toliko je neko drugi pesimističan, anksiozan i bezvoljan.To se naročito reflektuje u vezama – neko veruje u večnu ljubav, a neko da će umreti sam i zaboravljen. Ovi horoskopski znakovi slove za najnegativnije kada su u pitanju veze i ljubav:

Jarac

Ovaj horoskopski znak sedi na tronu pesimizma. Nisu pesimistični da bi izigravali žrtve, već kako se ne bi razočarali. Uvek zamišljaju najgori scenario kada su u vezi, a što se tiče srodnih duša, to je za Jarčeve izmišljen pojam.

Rak

Rakovi su izuzetno osećajne osobe. Veruju svom partneru, spremni su za rešavanje nesuglasica, ali kada ih neko povredi, potrebna im je cela večnost kako bi se oporavili i nastavili dalje sa životom. Skloni su depresiji i anksioznim napadima.

Devica

Osim što su perfekcionisti, Device su vrlo samokritične osobe. Upravo zato što teže savršenstvu, Device nikada nisu zadovoljne svojom vezom ni svojim partnerom. Neprestano se trude da nešto ispravljaju, a kada shvate da se neke stvari ipak ne mogu popraviti, padnu u depresiju i zatvore se u sebe.

Blizanci

Ovaj znak zaista posjduje dve ličnosti. Uprkos svojoj veseloj i druželjubivoj prirodi, Blizanci se često zatvaraju u sebe i tuguju jer im često ne ide baš najbolje po ljubavnom planu. Kada svemu tome dodamo tvrdoglavost, Blizancima je nemoguće pomoći kada su u svojoj pesimističnoj fazi.

index.hr

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.