Dnevni horoskop za 18. mart 2020.
Dnevni horoskop za 18. mart 2020.

Ne čeka sve znake zodijaka nezgodan period tokom ovog astrološkog događaja

Svi koji veruju u horoskop naježe se kada čuju da stiže retrogradni Merkur. Ove godine on se prvo kreće retrogradno u sanjivim, duhovim i emotivim Ribama od 16. februara do 9. marta.

Ali pre nego što zaključite da će vam ovaj period biti trežak, treba da proverite da li pripadate nekom od sledeća tri horoskopska znaka koja će osetiti dobrobiti zbog ovog astrološkog događaja.

Rak

Da li ste traćili vreme na stvari koje nisu važne? Da li je vaš loš stav bio prepreka na putu ka sreći? Da li igrate na sigurno i ne preduzimate nikakav rizik? Vreme je da se otarasite svih stvari koje vas sprečavaju da živite život punim plućima. Možda je vreme da počnete da verujete da život ima mnogo više da vam ponudi od onoga što trenutno dobijate. Okruženi ste dobrim prilikama koje samo treba da zgrabite. Ne traćite vreme i počnite da živite u punom smislu te reči.

Škorpija

Vreme je da povratite svoju kreativnu iskru. Ako ste se u poslednje vreme osećali neinspirisano radeći stvari, sada je pravi trenutak da probudite svoju maštu i romantičnu stranu. Šta vam ispunjava srce? Šta ste voleli da radite kao mali? Šta uvek uspe da vas oduševi? Setite se tih stvari i vratite im se i videćete kako će se u vama probuditi davno uspavana umetnička kreativnost.

Vaga

Ovo će će biti veoma važan period za vas. Merkur će vam pomoći da ponovo otkrijete ko ste vi zapravo i da bolje upoznate i razumete sebe. Ovo je pravo vreme da povratite svoje samopouzdanje i da otkrijete svoju snagu i sve ono što vas čini jedinstvenim. Zapamtite da niko nema ono što vi imate.

telegraf.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.