Ovaj horoskopski znak najčešće vara u vezi ili braku

Istraživanje koje je sprovela jedna web stranica za upoznavanje partnera otkrilo je koji se horoskopski znakovi najčešće upuštaju u preljubu

Sudeći prema rezultatima nedavnog istraživanja, apsolutni šampion u neverstvu je – Strelac. Mnoge je ovo iznenadilo jer su Strelci na glasu kao vrlo lojalni i verni partneri.

Možda upravo zbog toga njihovi motivi za preljubu nikada nisu površni. Istraživanje je pokazalo da Strelac ne vara zbog požude nego isključivo ako je u lošoj vezi koja ga ne čini srećnim.

Zanimljivo je da su strastvene Škorpije prema rezultatima na poslednjem mestu lestvice preljubnika. Naime, oni “ne stignu” da prevare svoje partnere zato što ih češće naglo ostave zbog potencijalne nove ljubavi koju odmah žele da realizuju.

Ovaj horoskopski znak najčešće vara u vezi ili braku

Zašto Stelac vara?

Po prirodi je vrlo lojalan i često je on taj kojeg varaju, ali kada oseti da ga ne poštuju i da je potpuno zanemaren u vezi, iz ljutnje počinje da razmišlja o tome postoji li za njega neko bolji. Time sebi otvara put za neverstvo.

Kako prepoznati da Strelac vara?

Inače je vrlo staložen i spreman na konstruktivnu raspravu, ali nakon prevare kod njega možete primetiti povećano interesovanje za sukobe i svađe koje ne vode nikuda. Na taj način manifestuje se osećaj griže savesti koji ga obuzima zbog neverstva.

zadovoljna.hr 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.