Uskoro će im se životi radikalno promeniti na bolje: Neviđena sreća očekuje ova 3 horoskopska znaka u 2020. godini
Uskoro će im se životi radikalno promeniti na bolje: Neviđena sreća očekuje ova 3 horoskopska znaka u 2020. godini

S ovim aspektom, planetarna nebeska mehanika nam pomaže da lakše zapazimo srodnu dušu, da shvatimo mistiku života i ljubavi, davanja i primanja. Sad prst sudbine spaja dvoje ljudi. Ovde pleše u našim telima ono što je senzualno, Venera, i ono što je duhovno, Neptun. Iskoristite ovaj planetarni dar na nebu i uživajte u svojoj ljubavi i mašti. Ako niste pronašli svoju srodnu dušu, naredni period uliva velike nade da ćete uspeti u tome!

Venera se spojila s Neptunom kojeg ne možemo videti golim okom, ali njihov spoj svako od nas može osetiti, piše astrolog Slobodan Boban Vujović za astroshop.rs.

Od davnina Venere se smatrala boginjom ljubavi i zadovoljstva. Poznatija u našem narodu kao zvezda Danica, valjda što se jedina jasno i sjajno vidi i kad je dan, ulivala je veru u bezgraničnu ljubav. Osim prepuštanju romantičnim ljubavnim odnosima, Venera u znaku svoje egzatacije, pokazuje najlepšu kreativnost i lepotu svoje telesne i duhovne spoznaje.

Zagrljaj Venere i Neptuna u znaku Riba se dešava u skorije vreme od 2011. i trajaće do 2025. a to je period bezgranične ljubavi. Ono što su astrolozi Toskane znali i čekali je period kad se rađaju životne ljubavi, sad prst sudbine spaja dvoje ljudi. Ovde pleše u našim telima ono što je senzualno, Venera, i ono što je duhovno, Neptun. U svakog čoveka ovakav ples na nebu budi ne samo ljubav, već i sve naše talente kreativnosti, mašte.

Sa ovim aspektom na nebu, gde kreativnost, mašta i fantazija imaju svoju kulminaciju, pojačana je osetljivost, emotivnost i saosećajnost. Ovo je pravo vreme za praštanje i kajanje. Sa ovim aspektom planetarna nebeska mehanika nam pomaže da lakše zapazimo srodnu dušu, da shvatimo mistiku života i ljubavi, davanja i primanja.

Ovo je period koji će trajati do 21.04.2019. u ovoj godini i ponavljaće se svake godine do 2025. od kada se više ove dve planete neće sretati u znaku Riba, gde vlada Neptun, viša oktava ljubavi.

Niko ne razmišlja jasno u ovom trenutku. Ljubav je slepa, ili lepa, samo dok se čeka, dok svoj nagoveštaj da. U ovom periodu verujemo u ideale i vanserijska dela. Tokom ovog vremena do punog meseca 19.04.2019. tražimo beskonačne vrednosti ljubavi, beskrajno inspirisani verom ili davnim predanjima o ljubavi, gde ljubav uvek pobeđuje, dodaje Boban Vujović.

Iskoristite ovaj planetarni dar na nebu i uživajte u svojoj ljubavi i mašti. Ako niste pronašli svoju srodnu dušu, naredni period vam uliva velike nade da ćete uspeti u tome.

Vredi se probuditi opre zore pre punog meseca do 19. aprila i pogledati na istoku kako se Venera rađa. Njen sjaj svakome uliva bezgraničnu ljubav. Spoj zadovoljstva i hedonizma, Venere, sa idealizmom, altruizmom i maštom, Neptun, kao posledicu ima da svaka vidljiva mana kod partnera deluje ko da mu savršeno stoji.

Nesvakidašnji aspekt Venere i Neptuna do 21. aprila 2019: Sad prst sudbine spaja dvoje ljudi, zato očekujte da sretnete životnu ljubav

Venera i Neptun sad se ponovo sastaju u promenljivom i vodenom znaku Riba. Živimo u vremenu u kome plovimo na njihovim talasima telesnih i emotivnih želja, ali i dostignuća. Njihovo zajedništvo svakome poboljšava percepciju ljubavi i zadovoljstva. Kad oba partnera shvate to, svako od njih završava preobraženjem i svojim odrazom u ogledalu onog drugog.

Takođe, trebalo bi napomenuti, ako propustite ovu priliku i ne zaplešete Tango sa Venerom i Neptunom, ne brinite, jer svakog proleća sve do 2025, one će plesati zajedno okupljanje u ovom znaku Zodijaka, demonstrirajuće tako želju i volju za svetelesnim uživanjem.

Ovaj ples uzvišene ljubavi najviše će da osete Ribe i Škorpije, naročito kome je podznak u ova dva vodena znaka Zodijaka.

Ovan

Novi emotivni događaji unose nemir do 21. aprila 2019. na ljubavnom planu. Talasi novih emocija utiču na česte promene odluka, unose nemir i promenu raspoloženja.

Bik

Trenutno balansirate između prijateljstva i iskrenih emocija koje ne mozete sakriti. Zapravo toliko ste zaljubljeni da ništa ne znate i ništa ne vidite, osim da ste zaljubljeni.

Blizanci

Zbog stalnog prebacivanja i gunđanja partner ima želju da vas ostavi. Agresivni Mars zaokupirao je vašu teritoriju i vi bi samo da ratujete, jer nesigurnost vlada vašim emocijama. Ne zaboravite vaš šarm tera i najcrnje oblake nesporazuma i svađa.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.