Home Horoskop NAJBOLJI DANI ZA ODLUKE, LJUBAV, USPEH I SREĆU: Najvažniji datumi u 2018....

NAJBOLJI DANI ZA ODLUKE, LJUBAV, USPEH I SREĆU: Najvažniji datumi u 2018. godini za svaki horoskopski znak

80
0
Najvažniji datumi u 2018. godini za svaki horoskopski znak

Nova godina je prilika za sumiranje rezultata. Kakvi smo bili, šta očekujemo i kakvim promenama se nadamo. Astrološkinja Milica Mikać otkriva čemu može da se nada svaki znak u godini pred nama, piše Super žena.

Ovo su datumi kada je za svaki dan najpogodnije da donose odluke:

Ovan

12. 6. izvrstan dan za ljubav. 22. 4. neočekivani romantični susret. 24. 12. neočekivano skladna promena i spoj starog i novog.

Bik

10. 6. harmonija ljubavi i duše. 26. 6. plima snage, regeneracije i optimizma. 3. 8. olakšanje i poboljšanje odnosa.

Blizanci

10. 9. rast optimizma i sve bolje ljubavne prilike. 10. 11. jačanje energije i snage u vama. 25. 12. mir i sreća u duši i ljubavi.
Najvažniji datumi u 2018. godini za svaki horoskopski znak

Rak

9. 6. preispitujete svoju životnu filozofiju, dolazite do rešenja, ali odlučujte od sutra. 6. 7. zdrav pristup ljubavi, sreća u istom. 24. 8. dan za opuštanje i odmaranje, ništa ne forsirajte.

Lav

20. 7. dan za stabilnu i dugotrajnu vezu, neki odlučuju o ozvaničenju. 3. 8. energija opet teče ispravno, vraćaju vam se snaga i mir. 14. 8. od danas vam je jasno kuda vodi vaša veza.

Devica

9. 6. budite otvoreni za druge, oni vode glavnu reč, ali odlučujte od sutra. 27. 8. olakšanje, sreća, harmonija nakon bure, mir, ljubav, sve će biti dobro. 1. 9. spremni ste da zaključite jednu fazu i otvorite novu, ali odlučujte od sutra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.