Moći će da priušte sebi šta god požele: Ova 3 horoskopska znaka očekuje veliki novac u julu 2019. godine
Foto: freepik.es

Mesec jul će biti vrlo povoljan za tri znaka Zodijaka, koji će u tom periodu moći da očekuju procvat na finansijskom i poslovnom planu.

Ovan

Na profesionalnom planu puno toga može biti realizovano tokom jula 2019. godine, iako će se neke stvari sporije razvijati i trebaće vremena do donesu zaradu. To znači da će vam novac priticati, ako ste spremni poraditi na tome, ali najviše ako zaista volite to što radite, piše Luftika.

Ako vam je posao koji radite važan i zbog toga što radite osećate se bolje, lakše ćete povećati zaradu.

Ako ste zaposleni i nezadovoljni ste platom koju primate za svoj posao, u drugom delu meseca sreća vam se može osmehnuti ako zatražite povišicu. Budite strpljivi!

Nadređena osoba možda neće pristati na prvu, možda će vas testirati, možda će vam pokušati nametnuti još više obaveza i poslova. Nekima se neće svideti ono što će biti ponuđeno.

Savetujemo da ne žurite sa donošenjem zaključaka, pustite da se razgovor odvija i razmislite o sledećim pregovorima.

Ako vodite vlastiti posao, mogli biste zaposliti još radnika ili reorganizovati aktivnosti.

Ako ste nezaposleni, imaćete priliku za pronalazak novog i dobro plaćenog posla.

Blizanci

U prvoj polovini jula 2019. godine bićete previše energični i hrabri. Zbog impulsivnosti i silovitosti mogli biste ugroziti poslovne saradnje. U periodu ste u kojem najviše uspeha možete ostvariti kroz grupne aktivnosti i udruženja, ovo nikako nije period u kojem trebate delovati samostalno.

Zbog toga savetujemo da budete oprezni i pazite šta govorite i radite.

Moći će da priušte sebi šta god požele: Ova 3 horoskopska znaka očekuje veliki novac u julu 2019. godine
Moći će da priušte sebi šta god požele: Ova 3 horoskopska znaka očekuje veliki novac u julu 2019. godine

Morate naći zlatnu sredinu između svojih interesa i interesa većine. Prijatelji vam mogu pomoći da ostvarite napredak u karijeri ili pronađete novi posao, ako ste nezaposleni.

Ako ste deo društveno-profesionalne grupe možete zaraditi novac. Ovaj tranzit može otvoriti i druge mogućnosti poput investiranja u tehnologiju ili promovisanje i prodaja proizvoda i usluga online.

Svoje finansijske ciljeve možete ostvariti, ali izbegavajte finansijska nagađanja i potencijalan rizik. Imajte na umu da možete dobiti podršku za profesionalne projekte, možda i finansijsku ako pripazite kako se izražavate i ako ne pokušavate drugima nametnuti svoja mišljenja.

Lav

Tranziti tokom juna i jula 2019. godine povoljni su za razvoj poslovne situacije i za vašu karijeru, ali i za povećanje priliva novca. Posvetite se poslu i dajte ono najbolje od sebe i dobri rezultati neće izostati.

Uspeh vam je nadohvat ruke, ali nemojte postati pohlepni i nezasiti i ne ulazite u špekulacije i nesigurna ulaganja.

Napravite novi poslovni plan za dugoročne projekte i preorijentišite se tamo gde trebate. Imajte na umu to da ste izloženiji nego inače, drugi vas posmatraju i možda ćete se suočiti sa tračevima. Nemojte na to reagirati, nadrastite svoj ego.

Zaraditi možete i kroz starije projekte, posebno u drugom delu meseca, ali ni u prvom delu meseca nećete biti bez novca.

U prvoj nedelji meseca mogli biste dobiti neočekivanu svotu novca ili materijalnu dobit. Dobitak možete očekivati i od grupe u kojoj ste član ili kroz online aktivnosti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.