Dnevni horoskop za 20. decembar 2019.
Dnevni horoskop za 20. decembar 2019.

Mlad Mesec 4. februara na 15.  stepenu Vodolije: Mnoge karakteristike ovog mladog Meseca su povezane i sa stepenom Blizanaca što se odnosi na 15 stepen, kako je u konjukciji sa Merkurom i sekstilom sa Jupiterom iz Strelca mogu se dešavati vrlo povoljne promene ili neki počeci. Šta god da pomislimo ili menjamo može biti jako pozitivno i uspešno neko dostignuće, izum, pa i neki novi način komunikacije.

Svi možemo osetiti ljubav za sjedinjenjem, poriv za druženjem sa istomišljenicima, piše astrolog Željka Knežević. Kako će Mesec biti u sekstilju sa Jupiterom iz Strelca, tako će se na globalnom nivou komunicirati i želeti da se bude slobodno u smislu mišljenja, kretanja, političkih izražavanja, rada u grupama, masama, popularnosti, promene i svega što je vezano za Vodoliju i originalno. Mnoge osobe koje imaju kod sebe ovaj aspekt mogu baš ovih dana rešiti da napuste roditeljski dom, porodicu, zemlju i krenu put inostranstva. Možemo očekivati iznenadne komunikacije, dogovore, informacije, udruženja u razne grupe, putovanja, razne spoznaje, iznenadne izume. Ako ste student ili polažete neki ispit sada je moguće da ga položite i razne iznenadne sreće su naglašene.

Mlad Mesec u Vodoliji 4. februara 2019

Ovaj mlad Mesec traži preokrete, promene dok kod pojedinih osoba može da se javi revolt i pobuna za svoja prava. Sada se treba zalagati za pomaganje drugim osobama, grupama, udruženjima, humanitarnim organizacijama i svima koji su na neki način ugroženi. Izraženo je više da se ljudi druže, da žele da pokrenu nešto originalno i neobično. Sa ovim mladim Mesecom mogu da se jave i emotivni nesporazumi jer se prioriteti mogu staviti na prijatelje, druge osobe ili uopšte nepoštovanje partnerovih osećanja. Može doći i do ishitrenih i brzopletih odluka dok pojedine osobe mogu imati i sukobe u sferama gde se nalaze polja njihovog ličnog horoskopa. Sa ovim mladim Mesecom se mogu ispuniti želje i pokrenuti nešto novo na svom životnom putu.

Šta pojedinačni znaci mogu da očekuju?

OVAN

Vi imate lepa dešavanja sa prijateljima, putovanjima, novim učenjima, idejama. Postoje mogućnosti da stupite u neku novu grupu, pokrenete kreativan rad ili neku idej. Sve što pokrenete vezano za studiranje, širenje filozofije, religije i viših učenja i znanja sada je vrlo uspešno.

BIK

Imate idealne prilike da upravljate finansijama, da podignete kredit, transformišete dosadašnje finansije. Mnoge osobe sada vam mogu pružiti podršku kada je posao u pitanju. Neka osoba od autoriteta će vam dati vetar u leđa. Bitne iznenadne promene se vama dešavaju i svetlost budućnosti vas sada može obasjati.

BLIZANCI

Kod vas je velika prilika novih ideja, pronalaska, učenja, putovanja, nove filozofije, planovi i to sve uz podršku partnera koji će vam biti vrlo naklonjen. I vama će mnogo lakše biti da se prezentujete i date svoje znanje i umeće do uspeha. Mnogi Blizanci sada mogu imati iznenadnu sreću i uspeh.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.