Home Horoskop Mlad Mesec u Vagi 9. oktobra 2018: Blizanci, Strelčevi, Lavovi i Vodolije...

Mlad Mesec u Vagi 9. oktobra 2018: Blizanci, Strelčevi, Lavovi i Vodolije imaju velike šanse da započnu nešto novo na polju partnerstava

105
0

VAGA

Kod vas se dešava mlad Mesec koji će biti disonantan sa Plutonom koji vas je dosta izmučio. Već od sledeće godine Vage iz druge dekade više neće imati muke sa Plutonom. Naglašena je priča o novcu, polje porodice i neke transformacije u vašem telu. Svakako su naglašene promene i neka obnavljanja u poljima koja naglašava vaša natalna karta.
Mlad Mesec u Vagi 9. oktobra 2018

ŠKORPIJA

Kako je ovaj mlad Mesec u lošem aspektu sa vašim vladarom Plutonom, bilo bi dobro da se umirite i sve odložite za par dana ili samo za sutra. Ako se pojave neki bolovi ili zdravstveni problem, odmah reagujte i posetite lekara. Budite pažljivi ako vozite. Već od sutra oseća se više samopouzdanja i ako partner želi slobodniju ljubav, slobodno možete da se predate.

STRELAC

Kod vas se može dešavati lepo druženje u prijateljstvu dok neki Strelčevi mogu plasirati neki poslovni projekat i dobiti sponzorstvo za to pa iskoristite povoljnu priliku. Ovih dana vi možete uživati u pozitivnim životnim trendovima, pa i uticati na mnoge društvene planove. Vrlo povoljne mogućnosti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.