Mlad mesec u Devici 17. septembra 2020
Mlad mesec u Devici 17. septembra 2020

Vrlo moćan i optimističan mlad Mesec je na 4. stepenu gde se nalazi asteroid Pallas Athena koji pojačava snagu, samostalnost i nezavisnost. Mnoge osobe mogu sada biti oslobođene straha i uspeće u svemu što planiraju. Svakako da sada treba sve želje poslati u svemir – pokreću se neki novi životni putevi.

Družite se isključivo s pozitivnim osobama i mislite pozitivno da bi se energija međusobno umnožila i postala još pozitivnija. Ovaj mlad Mesec će mnogim ljudima doneti uvide gde greše i kako postaju oprezniji i mudriji. Nove avanture su na pomolu s velikom dozom optimizma i očekivanja pa se ne preporučuje da mnogo preterujete, piše astrolog Željka Knežević.

Pojedine osobe sada mogu započeti neko učenje. Kako je ovaj mlad Mjesec u inkonjukciji s Uranom iz Bika koji predstavlja materiju onda na tom polju može nastati neravnoteža u smislu dobitka ili gubitka.

Mogući su problemi na profesionalnom planu i na planu kuće i porodice. Venera prelazi u Strelca 26. i pravi kvadrat s Kironom iz Ovna što nimalo nije lak aspekt gde se možemo osećati odbačeno, zapostavljeno i da druge osobe sumnjaju u vas i da morate dokazivati ljubav i istinu.

Mnoge osobe shvataju da treba sebe da vole i poštuju i da ne zavise od drugih koliko ih oni vole i poštuju. Ništa na silu nije urodilo plodom pa ni ljubav. Sledeći aspekt koji je dosta jak je Uran u opoziciji s Marsom, što je jedan kontradiktoran aspekt sklon nasilju, nesrećama i preteranom radu. Čuvajte se sada nesmotrenih ulazaka u ljubavne veze.

Ako želite postati vođa, s ovim aspektom morate se naučiti kako da se obuzdate da bi uspeli. Već sutradan, 27. novembra Neptun kreće direktno pa će mnoge osobe potražiti svog duhovnog vodiča ili krenuti putem duhovnih  spoznaja. Sada mnoge osobe mogu da dobijaju poruke preko snova, da imaju viziju gde da krenu i da prate znakove pored puta.

Šta svaki znak može da očekuje od mladog Meseca? Pratite svoj znak i podznak!

Mlad Mesec u Strelcu 26. novembra 2019: Devici donosi ulazak u ozbiljnu vezu, Škorpiji veću zaradu a Ribama ostvarivanje ciljeva
Mlad Mesec u Strelcu 26. novembra 2019: Devici donosi ulazak u ozbiljnu vezu, Škorpiji veću zaradu a Ribama ostvarivanje ciljeva

OVAN

Vama ovaj mlad Mesec može doneti neku vrstu novih učenja, filozofije. Pojedini Ovnovi sada mogu krenuti putem optimizma u neku novu avanturu. Kako Venera ulazi u vaše polje karijere, onda je ovo još jedna podrška svemira do ispunjenja vaših želja u poslu, a možda i ljubavi preko posla. Moguće su rasprave ili podela imovine s partnerom u poslu ili u ljubavi.

BIK

Mnogi Bikovi u ovom periodu mogu da podižu kredit, rade na polju uvećanja finansija. Sada je pravo vreme da se prepustite intimi sa vašim partnerom. Mnogi Bikovi sada mogu dobiti podršku od drugih ljudi ili neki vid pomoći. Pojedine osobe mogu da imaju i neke neprijatne situacije pa čak ako imate partnera, može doći do nekih svađa. Nema potrebe da brinete jer će sve krenuti na bolje posle izvesnog vremena.

BLIZANCI

Kod vas se ovaj mlad Mesec događa u polju partnera, što poslovnih što u ljubavi. Sada je pravo vreme ako primetite da vam nedostaje podrška od partnera da se zapitate koliko se vi dajete i koliko se družite. Pojedini Blizanci sada će zasigurno postati popularni u javnosti ili će ostvariti značajne kontakte. Moguće su i promene kod pojedinaca na poslovnom aspektu u smislu da vas unazade ili unaprede.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.