Home Horoskop Mlad Mesec u Škorpiji 28. oktobra 2019: Ribu očekuju razne avanture, Ovan...

Mlad Mesec u Škorpiji 28. oktobra 2019: Ribu očekuju razne avanture, Ovan bi da odustane od svega, Rak otvara svoje srce

114
0
Nedeljni horoskop od 25. do 31. maja 2020: Jarcu stižu zaostale pare, Ovan planira brak, Vodolija dobija poslovnu ponudu koja se ne odbija
Nedeljni horoskop od 25. do 31. maja 2020: Jarcu stižu zaostale pare, Ovan planira brak, Vodolija dobija poslovnu ponudu koja se ne odbija

Mlad Mesec u Škorpiji 28. oktobra 2019: Ovaj Mlad Mesec se dešava u ranim jutarnim satima na četvrtom stepenu Škorpije pa će najviše osetiti svi koji imaju neke planete na tom stepenu i svi kardinalni znaci. Sada je pravi trenutak za planiranje i postavljanje ciljeva, posebno ako treba nešto da se skroz transformiše i pokrene nova akcija.

Kako su ovaj Mesec i Sunce u opoziciji sa Uranom iz Bika mogle bi se dešavati iznenadne promene na polju finansija na celoj planeti, u poljoprivredi i svim imovinskim oblastima. Moglo bi doći do nekih objava kada je hrana u pitanju i mogući novi načini plaćanja. Svakakva čuda su moguća sa ovim aspektima, piše astrolog Željka Knežević . Mnoge osobe baš sada mogu da pokrenu novi način ishrane, potrošnje novca i energije . Simbolika ovog meseca su transformacija, strahovi, traume, energija i još mnogo pozitivni stvari pa ako vam je aspektovan negativno onda to i očekujte ili transformišite i ostavite lošu prošlost iza sebe. U aspektu sa Uranom je potrebno da se obuzdaju impulsivnost, nemar, kontradiktorna narav i napetost. Sada se ne vredi opirati promenama jer se one prosto dešavaju pa ih treba prihvatiti i krenuti novim životnim tokom.

Šta sve možete očekivati od mladog Meseca u Škorpiji?

OVAN

Vama je još uvek Mars u vašem polju ugovora i partnerskih odnosa pa je još potrebna podrška partnera. Mnogi Ovnovi sada rade na svom duhovnom putu dok će pojedini hteti da odustanu od svega jer im je dosta napora i borbe. Pojedini Ovnovi mogu imati neke iznenadne transformacije za koje ne treba da brinu i da im se opiru. Budite fleksibilni.
Mlad Mesec u Škorpiji 28. oktobra 2019.
Mlad Mesec u Škorpiji 28. oktobra 2019.

BIK

Kod vas se ovaj mlad Mesec događa u polju partnera, kako poslovnih tako i u ljubavi, uz još tri planete: Sunce, Veneru i Merkur pa će biti dosta pregovora i dogovora. Svi vi koji budete osetili da nemate podršku partnera zapitajte se zašto je to tako. Možda treba da nešto menjate i transformišete. Pojedini Bikovi će sada izaći u javnost i postaće svesni da se mnogo daju i da treba da pronađu novi pristup.

BLIZANCI

Kod vas se ovaj mlad Mesec i sve druge planete u Škorpiji nalaze u vašem polju zdravlja, posla, svakodnevnice. Mnogi Blizanci sada kreću s novim načinom ishrane, razrađuju detalje kada je posao u pitanju. Sve treba da se pokrene i mnogi Blizanci treba da izanaliziraju svoje različitosti s partnerom. Poradite i na tome.

RAK

Kod vas se ovaj mlad Mesec događa u vašem polju ljubavi, dece, sporta, poklona. Mnogi Rakovi sada mogu čeznuti za novim ljubavima, romantikom i jakom željom da se izražavaju kada su emocije u pitanju. Otvarate svoje srce i pitate se radite li stvari koje vas čine srećnim. Porodični odnosi su vrlo naglašeni pa oni koje žele porodicu sada imaju priliku za to, dok se pojedine osobe mogu i razići.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.