Mesečni horoskop za jun 2019
Mesečni horoskop za jun 2019

Mlad Mesec u Blizancima 13. juna 2018: Kako su Blizanci brbljivi, sada je vrlo povoljan period da otvoreno kažete sve što vam na duši leži i da na lak način uspostavite komunikaciju. Pojedine osobe mogu ponovo uspostaviti komunikaciju dok neke osobe mogu i da se posvađaju. Jaki aspekti mogu vam podariti dobro zapažanje i neke iznenadne odluke. Bilo bi jako povoljno da baš sada ostavite neke poroke, a znatno je naglašen prestanak pušenja koje sada može biti jako uspešno sa mladim Mesecom u Blizancima.

Udruživanja, vesele komunikacije i mnoge lepe energije su sada pred nama. Ipak ,pojedini znaci koji vole ozbiljnost i dubinu razgovora pa sada mogu biti mrzovoljni, neraspoloženi i povređeni. Svi treba da nastojimo da ostavimo neki naš porok i da budemo opušteni, veseli i nasmejani, piše astrolog Željka Knežević.

Kako mogu pojedinačni znaci osetiti ovaj mlad Mesec?Mlad Mesec se dešava u trećoj dekadi Blizanca pa sve treće dekade znaka će biti više obuhvaćene mladim Mesecom.

OVAN

Mnogi Ovnovi sada mogu imati spretne ruke da nešto rade ili pišu neki rad. Naglašena je komunikacija sa braćom, sestrama, komšilukom, prijateljima. Vi ste dobar govornik ali ipak se može desiti da nemate odgovor na svako pitanje. Čuvajte se svađa.

BIK

Odličan položaj za neku kupovinu ili realizaciju odluke koju ste planirali od ranije. Moguća je mala sumnjičavost za neki posao. Poslednja dekada će biti dosta zanimljiva i interesantna za blistavo i lepo druženje.

Mlad Mesec u Blizancima 13. juna 2018

BLIZANCI

Kod vas je zaista lepo položen ovaj Mesec koji nema loše aspekte pa vam može dati u narednih pola godine jako važan poslovni aspekt. Pojedini Blizanci rešavaju postojeći problem dok neki imaju bitne promene.

RAK

Kod vas se današ dešava da Merkur ulazi u vaš znak i pravi opoziciju sa Saturnom što nije baš lak aspekt. On od vas može tražiti da se malo osamite i razmislite dok vam pozitivni Uran ne da viziju koju pokrećete. Mesec iz Blizanaca vas gura napred da preuzmete inicijativu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.