Astro prognoze za jesen 2019: Ova 3 horoskopska znaka biće najveći miljenici planeta
Astro prognoze za jesen 2019: Ova 3 horoskopska znaka biće najveći miljenici planeta

Ovo će biti jedan pozitivan mlad Mesec i pomračenje Sunca na 15. stepenu, mestu gde se nalazi, peta po redu, fiksna zvezda Vega koja je jedna od najsvetlijih i najsrećnijih zvezda.

Neptun iz Riba je naklonjen pozitivno pa je sada jako povoljno pokrenuti svoj biznis koji može trajati na duge staze. Idealan je period za sva umetnička postignuća. Saturn daje finansijsku nezavisnost i veliko zadovoljstvo pod uslovom da budete moralni i pristupite ozbiljno u svemu što radite, piše astrolog Željka Knežević.

Generalno gledano, uz aspekte Sunca, Meseca, Saturna, Neptuna, Jupitera i sjajne fiksne zvezde Vege, mnogim osobama se mogu ispuniti snovi. Stvari o kojima ste do sada samo maštali – postaju realnost.

Prognoza po znakovima

OVAN

Kod vas je sve usmereno na polje karijere pa možete pokrenuti sve što ste planirali i maštali. Kako je Mars u vašem znaku, treba izbeći neku brzopletost i svađe s poslovnim partnerima, a moguće je da su u to umešani i roditelji.

BIK

Kod vas je sve usmereno na polje duhovnosti, putovanja, religije, novih znanja i filozofije. Mnogi Bikovi sada mogu negde putovati, zaljubiti se, komunicirati s rodbinom. Moguće je da se odlučite za neka viša učenja ili da doživite neko prosvetljenje ili neko stecanje važnog životnog uvida.

Mlad Mesec i delimično pomračenje Sunca u Jarcu 6. januara 2019

BLIZANCI

Kod vas je dosta stvari usmereno na osmo polje finansija i transformacije, zajmova, osiguranja… Mnogi Blizanci sada mogu da dožive neku unutrašnju moć koju treba pokrenuti s ostatkom sveta u celini. Veliku borbenost vam daje Mars iz Ovna koji može ispuniti neka vaša neka očekivanja i nadanja.

RAK

Kod vas se sve događa u polju partnera, kako na poslu, tako i u ljubavi. Sada je sigurno da vi možete biti zadovoljni i ispunjeni s ovim mladim Mesecom dok pojedini Rakovi mogu ući u vezu ili brak uz podršku Saturna, što može potrajati dugi niz godina.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.