Mesečev horoskop od 12. septembra do 10. oktobra 2016: Kako je Mesec u novom ciklusu raspoložen prema vašem znaku? Proverite u horoskopu prema Mesečevim menama

 

Pomračenje punog Meseca u Ribama, 16. septembra, vreme je završetaka, trenutak predaje i prihvatanja svega onoga što ne možemo promeniti. To nije lako jer smo zavisni o kontroli. Pokušavamo da upravljamo svime, partnerom i decom, poslom i novcem, zdravljem i promenama, a to nas često izluđuje. Prilika je to da se izvučemo iz opterećenja i sluđenosti pa ponovo uspostavimo unutrašnju ravnotežu.

mesec

Sve što smo ignorisali, dolazi u fokus. U fokusu Riba, Raka i Škorpije je vlastito biće i osećanja. U fokusu Device, Bika i Jarca su partnerski odnosi. U fokusu Blizanaca, Vage i Vodolije je porodica, a Strelcu, Lavu i Ovnu su završeci i puštanja na poslovnom planu.

I dalje smo senzibilini i okrenuti sebi uz drugu četvrt u Raku, 23. septembra. Vreme je za maštu i snove, ali i suze koje se leče čokoladom i kolačima. Podsećamo se na to da ništa ne može nadomestiti snagu porodice pa je odličan trenutak da učvrstite svoje odnose s roditeljima, braćom i sestrama, decom. Ovo razdoblje osnažiće Raka i Jarca, Ovna i Vagu koji su uvek tu za druge, sprem­ni na pružanje podrške.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.