Horoskop

Merkur u Ovnu od 13. marta do 1. aprila 2017: Device, Ovnovi, Škorpije i Blizanci će najviše osetiti njegov uticaj

Merkur u Ovnu od 13. marta do 1. aprila 2017: Merkur, planeta biznisa i flerta, 13. marta, ulazi Ovna, znak akcije i inicijative, preko kojeg će prelaziti do 1. aprila, kada njegov uticaj slabi ulaskom u znak Bika. Ovakva pozicija planete učenja i kraćih putovanja, takođe, simbolizuje zemlje nemačkog jezičkog područja i povećava šanse za dobijanje stipendija ili stručnog usavršavanja u inostranstvu.

U prvoj polovini nedelje, Merkur obrazuje konjunkciju sa Suncem, donoseći mogućnost isplativih dogovora sa uticajnim i uglednim osobama, posebno strancima, a sredinom nedelje, sa retrogradnom Venerom, planetom ljubavi i novca, što ukazuje na mogućnost dodatne zarade preko honorarnih ili paralelnih poslova. Ojačanu poziciju Merkura u prvom zodijačkom znaku osetiće svi znaci, nešto više Ovnovi, Blizanci, Device i Škorpije, a manje Vage, Strelčevi, Ribe i Bikovi, pišu Večernje novosti.

Ako vam je natalni Merkur u Ovnu, mladoliki ste, žustri, stalno u pokretu, ne drži vas mesto, privlače vas poslovi gde možete da budete stalno u pokretu. Radoznali ste, duhoviti i posedujete dar za imitaciju i strane jezike. Vama ništa ne može da promakne, sve primećujete, odlično ste informisani, snalažljivi i elokventni, skloni polemisanju. Zato se ovako položen Merkur, simbol reči i biznisa, često nalazi u horoskopima pisaca, novinara, voditelja, ali i trgovaca. Pošto Ovnom upravlja Mars, impulsivni ste, brzopleti i nestrpljivi, zbog čega možete da budete skloni pogrešnim zaključcima. Ukoliko je Merkur u napetim aspektima sa Marsom ili Uranom, razdražljivi ste i skloni konfliktima.

OVAN

Konjukcija Merkura i Venere, vladaoca astrološkog polja ljubavi, u vašem znaku nagoveštava mogućnost poznanstva sa mlađom osobom preko interneta ili društvene mreže. Veće su šanse za sklapanje dogovora sa strancima iz zemalja nemačkog jezičkog područja.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

BIK

Pozicija Merkura, vladaoca vaše astrološke kuće posla, u konjukciji sa vašim vladaocem retrogradnom Venerom, planetom novca, donosi vam uvećanje prihoda preko dodatnih ili honorarnih poslova. Moguć ulazak u tajnu romansu sa umetnikom ili lekarom.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.