Horoskop

Merkur je u Vagi a Venera u Škorpiji: Ovo je vreme novih emotivnih i profesionalnih susreta, ali i rasprava i ljubomore

Merkur je u Vagi a Venera u Škorpiji : Zbog oslabljene pozicije planete ljubavi žene mogu praviti ljubomorne scene i biti posesivne

 

Merkur, planeta komunikacija, biznisa i flerta, krajem nedelje ulazi u znak Vage, najavljujući nove kontakte, susrete i poznanstva i na emotivnom i na profesionalnom planu. U drugoj polovini perioda obrazuje konjunkciju sa Jupiterom koja odgovara studentima, kao i onima koji sarađuju sa strancima ili često putuju zbog posla. Napeti aspekti sa Mesecom, krajem nedelje, upozoravaju da se klonite rasprava i izbegavate provokacije, naročito sa ženama. Takođe, Merkur obrazuje izazovan aspekt sa planetom akcije, zato budite oprezniji prilikom potpisivanja ugovora, naročito u vezi sa sudskim procesima, pišu Večernje novosti.

Oslabljena pozicija Venere, simbola ljubavi i novca, koja prelazi preko znaka Škorpije, može da bude razlog ljubomornih scena ali i partnerkine posesivnosti. Iako je nazivaju ženskom planetom, Venera podjednako utiče i na muškarce jer njena u horoskopu pokazuje mesto gde tražimo srodnu dušu.

www.besnopile.rs Dnevni horoskop za 14. septembar 2016

Merkur u Vagi i Venera u Škorpiji, ove nedelje, utiču na sve znake, a najviše na Vage, Ovnove, Device, Škorpije i Bikove.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Merkur pokazuje način na koji razmišljamo, komuniciramo i rešavamo probleme. Osobe sa ovom planetom u Vagi imaju smisla za diplomatiju, jako vode računa o svom izgledu, šarmantne su, komunikativne, ljubazne. Rado polemišu i iznose svoje mišljenje, ali lako “padaju” na provokacije. Odgovara im timski rad, važno im je šta drugi misle o njima, naročito nadređeni na poslu.

…nastavak na sledećoj stranici…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.