Horoskop

MERKUR JE U STRELCU: Njegov uticaj osetiće svi, a naročito Bikovi, Ribe i Strelčevi

Merkur je u Strelcu: Aspekti planete biznisa i flerta najviše utiču na Strelčeve, Ribe i Bikove, ali i na Blizance, Device i Škorpije

Merkur, planeta intelekta, biznisa, logike ali flerta, krajem perioda ulazi u Strelca, simbol putovanja i kontakata sa strancima. Iako njegov uticaj u ovom znaku slabi, to odgovara svima koji se bave nekim kreativnim zanimanjem, često putuju ili su zbog posla u kontaktu sa dosta ljudi. Budući da hitri, brzi Merkur simbolizuje i mlade, mnogi parovi će krenuti na zajedničko putovanje u drugoj polovini nedelje. Takođe, planeta komunikacija, obrazuje izazovne aspekte sa tranzitnim Uranom (neočekivane situacije) i Plutonom (moć, novac) što donosi uvećanje zarade, naročito onima koji su spremni da rizikuju kao i mogućnost napredovanja u karijeri. Harmoničan aspekt sa Venerom (ljubav, novac) u Vagi pogodovaće osobama koje se bave umetnošću, advokaturom, politikom ili nekim drugim zanimanjem zbog kojeg su prisutni u javnosti, pišu  Večernje novosti. 

Uticaj Merkura iz Strelca će osetiti svi znaci, najviše Strelčevi, Ribe i Bikovi, znaci u kojima je njegov uticaj oslabljen, ali i Blizanci, Device i Škorpije.

OVAN

Merkur u devetoj astrološkoj kući u izazovnom aspektu sa Uranom u vašem znaku donosi uspeh umetnicima i turističkim radnicima kao i mogućnost započinjanja značajnog projekta sa strancima. Poslušajte savet jednog Strelca.

BIK

Sa Merkurom u osmom astrološkom polju u harmoničnom aspektu sa vašim vladaocem Venerom, pred vama su novi poslovni izazovi i šanse. Na ljubavnom planu, moguć ulazak u romansu sa osobom koja je prisutna u javnosti.

BLIZANCI

Pozicija vašeg vladaoca Merkura u sedmoj astrološkoj kući, nagoveštava mogućnost poznanstva sa harizmatičnom osobom. Pitanje nekretnina postaje vrlo aktuelno, pa povedite računa o investicijama. Imate podršku jednog Ovna.

dnevni horoskop za 28. novembar 2016

Merkur u Strelcu

RAK

Merkur u šestom astrološkom polju najavljuje nove poslovne kontakte sa strancima, ali budite oprezni prilikom potpisivanja važnih dokumenata. Dobijate SMS od nekoga ko vam je nekada mnogo značio.

LAV

Aspekti Merkura u vašoj petoj astrološkoj kući, nagoveštavaju mogućnost susreta sa nekom veoma intrigantnom osobom, moguće nekim vatrenim ili vazdušnim znakom. Novac pristiže preko poslova sa strancima.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.