Home Horoskop Menja im se život iz korena: Pun Mesec u Biku 24. oktobra...

Menja im se život iz korena: Pun Mesec u Biku 24. oktobra 2018. donosi velika iznenađenja za ova 4 horoskopska znaka

60
0
Mars u Škorpiji od 20. novembra 2019. do 3. januara 2020: Ovan finansijski uspešan, bolan period za Strelca, iznenadna eksplozija emocija kod Bika
Mars u Škorpiji od 20. novembra 2019. do 3. januara 2020: Ovan finansijski uspešan, bolan period za Strelca, iznenadna eksplozija emocija kod Bika

Polako se približavamo kraju meseca, što nas baš i ne raduje mnogo. 24. oktobra očekuje nas Pun Mesec koji ima preveliku energiju i uticaj na naše živote.

Ovaj pun Mesec doneće promene, uzbuđenja i nesigurnost u romantičnim vezama. Donosi neočekivanu ljubav, rešenje za neke probleme koji su izgledali nerešivi, ali i neke nove probleme. Pripadnici Zodijaka neće ostati imuni na njegov uticaj, a astrolog Lisa Stardast otkriva koji će to znaci osetiti najveći uticaj ove nebeske pojave.

Bik

Pokušaćete da napravite neku veliku promenu, što je potpuno smisleno s obzirom da je ovaj Mesec pun u znaku Bika. Da li ćete odustati od veze ili započeti nešto novo, zavisiće isključivo od vas. Jedno je sigurno: imaćete priliku da kažete vašu istinu i podelite osećanja sa drugima, što će vam dati snage da nastavite dalje šta god da odlučite.

Lav

Možda ćete se naći u sred neke drame na poslu. Ovaj period vam donosi jednu važnu poruku: odustanite od svega što nije u skladu sa vašim interesima. Ne odupirite se promeni već nastavite da se dalje razvijate.

Škorpija

Uskoro će vaš rođendan, ali pre svega dobro razmislite o svemu. Neočekivane promene dešavaju se u vezama, pa se pitate da li vaša veza uopšte zaslužuje da se toliko trudite. Pravo je vreme da sredite stvari sa onima do kojih vam je stalo tako što ćete im reći istinu i razvijati veze.

Vodolija

Izgleda da će konačno doći period kada ćete moći da predahnete. Vaš dom je tamo gde je vaše srce. Proteklih par meseci vas je mnogo emotivno iscrpelo, pa ćete sada imati dovoljno vremena da se ponovo povežete sa sobom kod kuće. Ovaj mesec će probuditi u vama želju da zacelite, provedete vreme sami sa sobom i detoksirate se od telefona i društvenih mreža. Vreme je da napunite vaše baterije. (Telegraf.rs/bustle.com)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.