Home Horoskop Mars u Škorpiji od 20. novembra 2019. do 3. januara 2020: Ovan...

Mars u Škorpiji od 20. novembra 2019. do 3. januara 2020: Ovan finansijski uspešan, bolan period za Strelca, iznenadna eksplozija emocija kod Bika

225
0
Mars u Škorpiji od 20. novembra 2019. do 3. januara 2020.
Mars u Škorpiji od 20. novembra 2019. do 3. januara 2020.

Mars u Škorpiji od 20. novembra 2019. do 3. januara 2020: S ovim tranzitom Marsa kroz Škorpiju nastupa period strastvenih i tajanstvenih ljubavi. Sada kreće borba i ratničke energije stupaju u akciju, kako bi se rešilo sve što se nije moglo rešiti kroz diplomatiju i pregovore dok je tranzitirao kroz Vagu. Kako je Škorpija polje novca i erotike, onda će biti borbe na tom polju.

Muškarci postaju aktivniji, strastveniji pa se žene mogu naći u mreži iskusnih šarmantnih zavodnika kojima je teško odoleti. Žene s Marsom u Škorpionu privlače takvi muškarci dok muškarci koji imaju tu Mars oslikavaju harizmatičnog mačo tipa, koji igra na kartu svog seksepila i ne dozvoljava da idete sami kući već vas prati i ne dozvoljava da mu vi plaćate piće. Mars u Škorpiji nema zlatnu sredinu već je kod njega sve ili ništa i nikako drugačije, piše astrolog Željka Knežević. Ove jake energije Marsa će praviti aspekt sa Saturnom, Plutonom iz Jarca i Neptunom iz Riba što će dati dosta jaku energiju koja je usmerena na porodicu, uspeh, glumu, umetnost, medicinu, bavljenje tehnikom, vojne vežbe, važnost da budete ispoštovani od strane drugih ljudi. Kako će praviti opoziciju s Uranom iz Bika onda su mogući iznenadni događaji kako kod pojedinaca tako i u svetu. Mnoge osobe sada mogu da imaju finansijskih problema i teško je zadržati novac s ovim aspektom jer je Uran nepredvidljiv i rasipan. Razne borbe i napadi se mogu događati jer je Mars u svom sedištu gde je dosta posesivan, ljubomoran, eksplozivan, efikasan, dostojanstven i silovit. Mnoge borbe i vremenske nepogode se mogu događati s ovim tranzitom Marsa u Škorpije tokom zime.

Kako na vaš znak može da utiče ovaj tranzit Marsa?

Mars u Škorpiji od 20. novembra 2019. do 3. januara 2020: Ovan finansijski uspešan, bolan period za Strelca, iznenadna eksplozija emocija kod Bika
Mars u Škorpiji od 20. novembra 2019. do 3. januara 2020: Ovan finansijski uspešan, bolan period za Strelca, iznenadna eksplozija emocija kod Bika

OVAN

Kod vas će ovaj tranzit Marsa biti u vašem osmom polju što je polje strasti pa će vam seksualni život biti mnogo važan, dok se kod pojedinih osoba može dogoditi da raspolažu novcem od svog partnera ili nečijim tuđim. Mnogi slobodni Ovnovi sada mogu imati prilike da dožive veliku strast. Pojedini mogu imati probleme s partnerom usled svoje tvrdoglavosti. Sredinom decembra pa sve do kraja godine mnogi Ovnovi mogu da imaju sreće u poslu i finansijske uspehe. Nažalost, ipak se neki Ovnovi mogu razočarati u partnera ili pojedine ljude.

BIK

Kod vas će ovaj tranzit Marsa biti u vašem sedmom polju partnerskih odnosa pa vi možete imati iznenadne eksplozije emocija već samim ulaskom Marsa u Škorpiju. Vi možete privlačiti verbalne napade i jako vam je bitno da se prikažete i dokažete nekim osobama. Pojedini Bikovi u ovom periodu mogu doživeti da se razdvoje od partnera ili se razvedu. Ako ste već planirali zajednicu, sada možete iznenada to realizovati ili se pomiriti s nekim iz prošlosti. Iako volite da sve bude po vašem, ipak sada je partner dosta dominantan.

BLIZANCI

Kod vas će ovaj tranzit Marsa biti u vašem šestom polju koje je polje svakodnevnice, zdravlja, rada, navike. Ovo je jaka energija za vitalnost i zdravlje ako su aspekti unutar horoskopa pozitivni. Postajete vredni i ambiciozni pa treba iskoristiti ovu energiju kako biste postigli svoj cilj. Svakako se treba čuvati od raznih povreda s ovim tranzitom Marsa. Mnoge poslovne ciljeve sada možete da postignete. Pojedini Blizanci mogu se i zaljubiti preko nekih poslovnih kontakata. Konstruktivno kanališite ovu veliku energiju i redovno vežbajte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.