Home Horoskop LUDO SE VOLE A JOŠ LUĐE RASTAJU: Ova 4 astro para raskidaju...

LUDO SE VOLE A JOŠ LUĐE RASTAJU: Ova 4 astro para raskidaju na najgori mogući način

85
0
Ova 4 astro para raskidaju na najgori mogući način

Raskidi su u principu bolni i svako od nas ih preživljava na drugačiji način.

Neki ljudi potpuno izbrišu partnera iz svog života, drugi prekidaju glasnim svađama, nasilnim emocijama i sa mnogo gorčine. Postoje i pojednici koji zrelim razgovorom mirno raskinu i uspevaju da zadrže prijateljske odnose sa bivšim partnerom. Drugim rečima, raskidi se mogu podeliti na dobre i loše, piše Ženski magazin. Zodijak ovaj put analizira horoskopske parove koji na najgori mogući način prekidaju svoje veze.

Ovan i Bik

Ovi horoskopski znaci su od samog početka loša kombinacija i samim tim loš raskid je gotovo neizbežan. Ovan obično završava vezu tako što mu postaje dosadno i želi promenu. Ali, kod Bika su stvari malo drugačije. Biku je potrebno vreme da pusti voljenu osobu i neće je ostaviti bez velike muke. S obzirom da su Bikovi tvrdoglavi i da Ovnovi ne odstupaju od svog položaja kada uđu u sukob, ovaj astro par nije u stanju da pronađe zajednički jezik. Ovnovi su poznati po lošem temperamentu i izlivima besa. Oni uživaju u drami i energiji proizvedenoj u žestokoj svađi sa Bikom. Velike su šanse da će Ovan poželeti da se skrasi sa svojim partnerom Bikom nakon nekog vremena, ali ako čekaju predugo, Bikovi neće želeti da se vrate.

Lav i Škorpija

Raskid između Lava i Škorpije lako može da se pretvori u borbu između dva ega. Oboje su vrlo strastveni, tako da će kraj odnosa biti veoma intenzivan i bolan. Članovi oba znaka žele da kontrolišu i vrlo su egocentrični. Škorpija može pokušati da suzbije emocije, ali pre ili kasnije te emocije će eksplodirati i uništiti Lava. Kada je ranjena Škorpija, ona napada na različite načine koji uključuju uvredu i osvetu. Iako su Lavovi moćni, oni imaju osetljivu stranu i veruju da je raskid sasvim prirodna stvar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.