Ljubavni horoskop od 16. do 31. marta 2017
Ljubavni horoskop za decembar 2017

Ljubavni horoskop od 16. do 31. marta 2017: Kažu da je proleće idealno godišnje dobe za zaljubljivanje, a šta vaš znak očekuje po pitanju emotivnih odnosa u drugoj polovini marta saznajte u ovom ljubavnom horoskopu, piše ehoroskop.net.

OVAN

Mnoga ljubavna vrata biće vam otvorena, a na vama je da birate. Vaša ljubavna renesansa verovatno će se protegnuti i na dane i na noći u kojim neće nedostajati zadovoljstva. Oni koji su još sami biće smeli u udvaranjima.

BIK

Radovaćete se mogućnosti jednog putovanja na koje biste mogli poći zajedno. Planiraćete rutu i detalje. Druga strana će vas podržavati. Brzo ćete utanačiti pojedinosti, a onda još brže početi da se pakujete.

BLIZANCI

Gotovo da nema toga što ne biste mogli postići. Neki će se zateći pred iskušenjem da se jedno lepo prijateljstvo pretvori u ljubav. Slušajte glas svog srca i nećete pogrešiti. Važno je slediti inuticiju.

Ljubavni horoskop od 1. do 15. marta 2017
Foto: Pexels

RAK

U ljubavnim pitanjima oslanjaćete se na svoje ideale. Tražićete možda i nemoguće, ali nešto ćete postići. Definisaćete što je to što tražite. Oni u vezama pokušavaće da nametnu svoj stav. Bolje bi bilo da sarađujete.

LAV

Sanjaćete o nečemu čega nema, ali će vas to izvlačiti iz ljubavne letargije u kojoj ćete se nalaziti. Mnogi će upravo maštom nadomestiti ono što u njihovim emotitnim odnosima trenutno nedostaje.

DEVICA

Uz pomoć prijatelja vi ćete lako prebroditi sve sumnje ili dileme. Poveravaćete se. To će doneti i bliskost s jednom osobom suprotnog pola za koju ste mislili da vam je samo prijatelj(ica). Moguće je da tu zaiskri.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.