Horoskop

Ljubavni horoskop od 16. do 31. marta 2017: Romantično putovanje za Bika, Strelac na iskušenju, Devici moguća veza sa prijateljem

Ljubavni horoskop od 16. do 31. marta 2017: Kažu da je proleće idealno godišnje dobe za zaljubljivanje, a šta vaš znak očekuje po pitanju emotivnih odnosa u drugoj polovini marta saznajte u ovom ljubavnom horoskopu, piše ehoroskop.net.

OVAN

Mnoga ljubavna vrata biće vam otvorena, a na vama je da birate. Vaša ljubavna renesansa verovatno će se protegnuti i na dane i na noći u kojim neće nedostajati zadovoljstva. Oni koji su još sami biće smeli u udvaranjima.

BIK

Radovaćete se mogućnosti jednog putovanja na koje biste mogli poći zajedno. Planiraćete rutu i detalje. Druga strana će vas podržavati. Brzo ćete utanačiti pojedinosti, a onda još brže početi da se pakujete.

BLIZANCI

Gotovo da nema toga što ne biste mogli postići. Neki će se zateći pred iskušenjem da se jedno lepo prijateljstvo pretvori u ljubav. Slušajte glas svog srca i nećete pogrešiti. Važno je slediti inuticiju.

Ljubavni horoskop od 1. do 15. marta 2017

Foto: Pexels

RAK

U ljubavnim pitanjima oslanjaćete se na svoje ideale. Tražićete možda i nemoguće, ali nešto ćete postići. Definisaćete što je to što tražite. Oni u vezama pokušavaće da nametnu svoj stav. Bolje bi bilo da sarađujete.

LAV

Sanjaćete o nečemu čega nema, ali će vas to izvlačiti iz ljubavne letargije u kojoj ćete se nalaziti. Mnogi će upravo maštom nadomestiti ono što u njihovim emotitnim odnosima trenutno nedostaje.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

DEVICA

Uz pomoć prijatelja vi ćete lako prebroditi sve sumnje ili dileme. Poveravaćete se. To će doneti i bliskost s jednom osobom suprotnog pola za koju ste mislili da vam je samo prijatelj(ica). Moguće je da tu zaiskri.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.