Nalazimo se u periodu vladavine Škorpije, zato smo se pozabavili time ko je  pravi izbor za nju, sa kim bi mogla da se uklopi, a ko joj ne bi doneo ništa osim suza i slomljenog srca

Pripadništvo određenom znaku Zodijaka nije jedini astrokriterijum slaganja ali pruža dobru orijentaciju. Otkrijte koji su to povoljni, neizvesni i krajnje nepovoljni znaci za aktuelni horoskopski znak.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-7]

POVOLJAN ODNOS

Škorpija i Rak

Ljubavna veza Škorpije i Raka često rezultira brakom. Vrhunski se razumeju pa odlično prihvataju i tolerišu međusobne mane i vrline. Imaju jednaka životna očekivanja i kada zajedno postave određeni cilj, malo šta može da im stati na put. Njihova jaka odlučnost i strpljivost čine ovu vezu neraskidivom.

Škorpija i Ribe

Ova ljubavna veza sjajan je spoj međusobnog poštovanja i razumijevanja. Oboje imaju istančan uvid u srce i misli partnera. Škorpija je tajanstvena i često zaokupljena svojim mislima, što smeta mnogim drugim znakovima. Međutim, Ribe to savršeno razumeju jer se i same povremeno istovetno ponašaju.

Škorpija i Bik

Važe za jedan od boljih parova zodijaka. Njihova izuzetno jaka, gotovo čarobna privlačnost spaja ih u posebnu, ali pomalo komplikovanu vezu. Imaju mnogo toga zajedničkog, ali pošto oboje žele da dominiraju često teraju mak na konac i žustro se prepiru.

Škorpija i Devica

Devica je vrlo kritična i detaljno analizira i kontroliše sve i svakog, a to uključuje i partnera s kojim je u vezi. Budući da Škorpija ne podnosi prigovaranja ni propitivanja, oko toga će se prepirati. S druge strane, mogla bi da joj se svidi Devičina brižnost, privrženost i organizovanost, što bi moglo da je navede da je zavoli.

Škorpija i Jarac

Kao partneri imaće priliku ne samo da uživaju u nežnom i kvalitetnom odnosu, nego i da sazru kao pojedinci. Isprva će biti pomalo plašljivi pri upuštanju u vezu pa neće odmah razviti potpuno poverenje. Međutim, vrlo brzo će osetiti jaku povezanost koja će biti zasnovana na dubokom razumevanju.

 

par

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.