ASTRO

LJUBAVNI HOROSKOP: Ko je idealan partner za Škorpiju, a od koga treba da beži što dalje

Nalazimo se u periodu vladavine Škorpije, zato smo se pozabavili time ko je  pravi izbor za nju, sa kim bi mogla da se uklopi, a ko joj ne bi doneo ništa osim suza i slomljenog srca

Pripadništvo određenom znaku Zodijaka nije jedini astrokriterijum slaganja ali pruža dobru orijentaciju. Otkrijte koji su to povoljni, neizvesni i krajnje nepovoljni znaci za aktuelni horoskopski znak.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-7]

POVOLJAN ODNOS

Škorpija i Rak

Ljubavna veza Škorpije i Raka često rezultira brakom. Vrhunski se razumeju pa odlično prihvataju i tolerišu međusobne mane i vrline. Imaju jednaka životna očekivanja i kada zajedno postave određeni cilj, malo šta može da im stati na put. Njihova jaka odlučnost i strpljivost čine ovu vezu neraskidivom.

Škorpija i Ribe

Ova ljubavna veza sjajan je spoj međusobnog poštovanja i razumijevanja. Oboje imaju istančan uvid u srce i misli partnera. Škorpija je tajanstvena i često zaokupljena svojim mislima, što smeta mnogim drugim znakovima. Međutim, Ribe to savršeno razumeju jer se i same povremeno istovetno ponašaju.

Škorpija i Bik

Važe za jedan od boljih parova zodijaka. Njihova izuzetno jaka, gotovo čarobna privlačnost spaja ih u posebnu, ali pomalo komplikovanu vezu. Imaju mnogo toga zajedničkog, ali pošto oboje žele da dominiraju često teraju mak na konac i žustro se prepiru.

Škorpija i Devica

Devica je vrlo kritična i detaljno analizira i kontroliše sve i svakog, a to uključuje i partnera s kojim je u vezi. Budući da Škorpija ne podnosi prigovaranja ni propitivanja, oko toga će se prepirati. S druge strane, mogla bi da joj se svidi Devičina brižnost, privrženost i organizovanost, što bi moglo da je navede da je zavoli.

Škorpija i Jarac

Kao partneri imaće priliku ne samo da uživaju u nežnom i kvalitetnom odnosu, nego i da sazru kao pojedinci. Isprva će biti pomalo plašljivi pri upuštanju u vezu pa neće odmah razviti potpuno poverenje. Međutim, vrlo brzo će osetiti jaku povezanost koja će biti zasnovana na dubokom razumevanju.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

 

par

…nastavak na sledećoj stranici…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.