Ova 3 znaka očekuju emotivne bure 25. maja 2018. godine

Ljubavni horoskop za 25. maj 2018. godine – da li je vaš znak spreman da se suoči sa ljubavnim izazovima!

Kvadrat Meseca i Saturna donosi velike promene raspoloženja, remeti rutinu i planove, a mnogi će se osećati kao da su ostali bez životnog kompasa, piše Lovesensa. Astrolozi predviđaju da će ovaj aspekt imati veliki uticaj na polje ljubavi, a evo koja 3 znaka očekuju bure u romantičnim odnosima!

Bikovi će danas imati veliki problem sa komunikacijom. Osećate da patner i vi više ne govorite zajednički jezik. Svaki razgovor se završi sukobom i prebacivanjem grešaka iz prošlosti, pa je zato bolje da ozbiljne teme ostavite za sutra. Usamljeni Bikovi danas treba naročito da budu pažljivi, jer mogu postati žrtva romantičnog manipulatora. Pazite kome poklanjate svoje srce!

Rođeni u znaku Ovna iznenada osećaju veliku potrebu za slobodom i samoćom. Mars u Vodoliji čini da gubite toleranciju i ne želite da slušate partnerove kritike. Razgovarajte iskreno sa partnerom i tražite malo prostora samo za sebe. Ako vas voli i dobro poznaje, razumeće vašu potrebu.

U život usamljenih Blizanaca danas se vraća stara ljubav, ali baš ona zbog koje ste dugo lečili slomljeno srce. Uspomene i lavina osećanja će preplaviti dušu, ali budite odlučni i dosledni sebi. Setite se zbog čega ta veza nije funkcionisala, kao i koji je bio razlog za rastanak. Nemojte da se “upetljate” u zamke iz prošlosti, već krenite napred u susret novim ljubavima i romantičnim snovima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.