Letnji horoskop za 2020: Astro prognoza za Jarca, Vodoliju i Ribe
Letnji horoskop za 2020: Astro prognoza za Jarca, Vodoliju i Ribe

Veliki letnji horoskop za Jarca, Vodoliju i Ribe, piše Lovesensa.

JARAC

LJUBAV

Venera u opoziciji ovog leta vašem znaku okreće leđa, što če učiniti da vam ljubav umesto lepote donese dodatni teret. Parovi čiji su problemi u emotivnom odnosu počeli tokom proleća moguće je da će se tokom leta rastati, jer će shvatiti da su se njihovi putevi razišli. Očekuje vas puno prepirki u kojoj ćete misliti da je samo vaš stav ispravan. Pod dejstvom Jupitera u tranzitu u vašem Suncu i pored Urana u trigonu, nažalost mnogi odnosi će biti okonačni. Ponovo ćete osetiti usamljenost, ali to je važna lekcija koja vas podseća da morate prvo pronaći unutrašnji sklad pa tek onda živeti ljubav u celosti. Moguće je da ćete krajem septembra imati priliku da upoznate zanimljivu osobu koja vam može vratiti veru u ljubav. Ipak, važno je da razrešite unutrašnje sukobe koji blokiraju istinsku manifestaciju osećanja.

POSAO

Ako tražite novi posao, očekuje vas velika podrška Jupitera na ovom polju. Tokom leta sredite svoj CV i počnite da se javljate na konkurse – očekuju vas sjajne ponude. Jupiter donosi pozitivnu energiju i podstiče vas da budete aktivni na polju karijere. Imate velike šanse za uspeh u narednim mesecima, a očekuje vas i porast finansija. Ne podcenjujte ovaj povoljan period za karijeru već se fokusirajte na ostvarenje novih ciljeva. Tokom avgusta budite oprezni u koje projekte ulažete novac.

ZDRAVLJE

Obratite pažnju na svoju kilažu i pokušajte da se zauvek odreknete negativnih navika – leto je sjajan period za takve promene. Mogući su problemi sa cirkulacijom krvi.

Letnji horoskop za 2020: Astro prognoza za Jarca, Vodoliju i Ribe
Letnji horoskop za 2020: Astro prognoza za Jarca, Vodoliju i Ribe

VODOLIJA

LJUBAV

Ako ste dugo usamljeni, ovo leto vam može doneti ljubav iz snova, naročito do 4. avgusta. Venera vam donosi nova prijateljstva, uzbudljive susrete i ljubavni zanos. Saturn je u tranzitu sa vašim Suncem, zato će mnogi parovi pročistiti emotivni odnos od negativnog i beznačajnog, a doživeće nove nivoe zrelosti u ljubavi. Sada je idealno za planiranje zajedničke budućnosti i pravljenja krupnih koraka i odluka kada je u pitanju emotivni status. Tranzit Marsa donosi pojačanu erotsku energiju, kao i veliki šarm i senzualnost. To znači da će mnogi imati dosta ljubavnih prilika ali neće želeti tako lako da se vežu za jednu osobu i izgube slobodu. Leto vas zaista testira kada je u pitanju ljubav. Dobro razmislite o svojim željama – da li su to zaista vaši snovi ili samo prilika da potisnete stare rane?

POSAO

Planeta Uran potpuno će preokrenuti vaš profesionalni život – imate priliku da napravite velike pozitivne promene na polju karijere. Imaćete sreće u izvršenju mnogih projekata, kao i sjajne prilike koje će vašu karijeru preokrenuti u novom smeru. Jupiter vam pomaže da u karijeri lakše prevaziđete mnoge prepreke, a oni koji dožive neuspeh, lako će ustati i nastaviti dalje da grade svoju kulu uspeha. Ako prihvatite promene koje diktira Uran, može vas očekivati značajan napredak i na poslu i na finansijama. Otvorite se za promene, radite na njima i pustite da vam trud donese darove. Nakon leta, veliko poslovno iskušenje očekuje vas u septembru, kada nećete tako lako moći da opravdate i naplatite svoj rad.

ZDRAVLJE

Jupiter je planeta optimizma, dobre energije i isceljneja, pa ćete u narednom periodu moći promenom navika i misli, uspeti da pronađete uzrok i rešenje za mnoge fizičke i mentalne tegobe. Pokušajte da se odmorite i posvetite se aktivnostima koje vas opuštaju – meditacija, šetnja, hobi…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.