Lepe spolja i iznutra: Žene rođene u ova 3 znaka posebno zrače i neodoljive su muškom rodu

Postoje tri zvezdana znaka koja posebno zrače – a to naročito primete muškarci. One zrače spolja, ali i iznutra… Njihove pripadnice deluju uverljivo na druge svojim izgledom, ali i unutrašnjim vrednostima

Žene rođene u ova tri znaka posebno lepo zrače i jednostavno su neodoljive. One znaju svoje prednosti pa deluju uverljivo na druge svojim izgledom, ali i unutrašnjim vrednostima.

1. Devica

Žene rođene u znaku Device imaju mnogo stila i veoma paze na svoj izgled. Privlače muškarce svojim dubokim i izražajnim očima. Međutim, Device uglavnom ne znaju koliko su zaista lepe i kako deluju na suprotni pol. Svojim nevinim stavom zavrte svima glavom. U vezi je Devici najvažnije poverenje. Uglavnom su u harmoničnim vezama u kojima se partneri prvenstveno cene i poštuju.

2. Škorpija

Žene rođene u znaku Škorpije okružene su neodoljivom i tajanstvenom aurom. Odmah ih svi primete i ostanu kao začarani. Škorpionke zrače snagom i erotikom. Harizmatične su i veoma paze na svoj izgled. Lepa kosa i fenomenalan stil odevanja koji naglašava telesne obline vrlo su važni ženama ovog horoskopskog znaka. U vezi su potpuno verne i pune ljubavi – sve će uraditi za voljenu osobu.

3. Vaga

Žene rođene u znaku Vage čarobno zrače i očaravaju druge svojom lepotom, inteligencijom i šarmom. Lako pronalaze prijatelje, a i partnere. Deluju privlačno sa svojim dobrim raspoloženjem i šarmom. Osim toga, vrlo paze na svoj izgled. Često ih obasipaju komplimentima, ali i one vole drugima da daju komplimente. U vezi je Vagama važno da dele sve lepe stvari sa partnerom.

miss7.24sata.hr

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.