Jedan od najvećih astroloških događaja počinje 28. decembra a ova 4 znaka će pogoditi kao cunami
Jedan od najvećih astroloških događaja počinje 28. decembra a ova 4 znaka će pogoditi kao cunami

Avgust je inače mesec kad većina ide na zasluženi godišnji odmor. Međutim, ova je godina (malo je reći) čudna pa su mnogi ostali kod kuće ili na poslu. Za neke horoskopske znakove to nije baš dobro…

Avgust donosi mnogim horoskopskim znakovima brojne nove radosti, ali i nove izazove. Neki od njih bi trebalo da uspore pred kraj leta kako bi došli do svog cilja. Naime, osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima ne bi trebalo da preteruju sa obavezama do kraja meseca.

Ovan

Ovnovi će u avgustu biti pod uticajem Marsa pa će osećati snažan polet – naročito će u ljubavi nizati uspehe jedan za drugim. Međutim, tenzična i pomalo euforična atmosfera može uzrokovati i konflikte. Osobe rođene u znaku Ovna trebalo bi da pronađu zdrav i opuštajući ventil za sebe, poput sporta ili meditacije. Ako ćeš ovog meseca mirno i mudro završiti, u septembru bi mogla da budeš i te kako uspešna.

Škorpija

Škorpije su proteklih nedelja doživele brojne promene. I to na poslovnom i ljubavnom planu – nabolje! To neće prestati do kraja avgusta, ali jedino ako nećeš preterivati. Naime, sledećih nekoliko nedelja osećaćeš neverovatan poriv za promenama. Zbog toga dobro razmisli o svemu. Najbolje da se najprije dobro opustiš i misliš na to kako će se sve dogoditi u svoje vreme.

Lav

I za Lavove bi avgust mogao da bude sjajan, ali ako ne preteraju s novom energijom koja ih preplavljuje. Do 22. avgusta će Lavovi imati kraljevsku auru od sunca. Živahnost i želja za akcijom biće glavna osećanja od tebe. Ali, budi oprezna i nemoj preterivati. Radije malo više uživaj u letu i nemoj stalno da razmišljaš o budućnosti.

miss7.24sata.hr

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.