Home Horoskop Koliko horoskopski znaci umeju da čuvaju tajne: Ovan je prava radio mileva...

Koliko horoskopski znaci umeju da čuvaju tajne: Ovan je prava radio mileva a Škorpiji možete sve da kažete

601
0

Saznajte kom horoskopskom znaku možete reći sve bez brige da će vašu tajnu ikada otkriti, a sa kojim morate biti oprezni.

Koliko horoskopski znaci umeju da čuvaju tajne
Saznajte kom horoskopskom znaku možete reći sve bez brige da će vašu tajnu ikada otkriti, a sa kojim morate biti oprezni, piše Cosmopolitan.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2016. GODINU: Vage će uživati više nego ikad, Blizancima moguć razvod

Ovan
Ako ste njemu, ili njoj poverili tajnu, pazite da ih ne izbacite iz takta, jer će u tom trenutku vrlo impulsivno ispričati sve što ne treba, bez obzira ko se nalazi u vašem prisustvu. To naravno neće napraviti s namerom, nego zato što oni prvo nešto urade, pa onda razmišljaju, ali ako pritom otkriju nešto što ne želite da bude otkriveno, to vam i neće biti od koristi.
Koliko horoskopski znaci umeju da čuvaju tajne
Bik
Stabilan je i uporan, ali Bikovima poveravajte tajne samo ako znate da se slažu sa tim što ste poverili. U svim ostalim slučajevima, zadržite to za sebe. Bik će se potruditi da vam objasni kako to nije realno i pametno i da sebi bez razloga komplikujete život. Testirajte ga pričom ”šta misliš o…”, pa mu tek onda, eventualno poverite tajnu.

MALI GODIŠNJI HOROSKOP: Otkrijte šta vam donosi 2016. godina

Blizanci
Evo znaka koji je oličenje brbljivosti i zato im tajnu ne poveravajte ni u snu. Čak i ako nema potrebu da ispriča nekome sveže vesti, “izlajaće” se sasvim slučajno, dok pije kafu s osobom koja će priču razglasiti. Dakle, oprez kada otkrivate tajne Blizancima.

(nastavak na sledećoj strani)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.