Saznajte kom horoskopskom znaku možete reći sve bez brige da će vašu tajnu ikada otkriti, a sa kojim morate biti oprezni.

Koliko horoskopski znaci umeju da čuvaju tajne

Saznajte kom horoskopskom znaku možete reći sve bez brige da će vašu tajnu ikada otkriti, a sa kojim morate biti oprezni, piše Cosmopolitan.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2016. GODINU: Vage će uživati više nego ikad, Blizancima moguć razvod

Ovan
Ako ste njemu, ili njoj poverili tajnu, pazite da ih ne izbacite iz takta, jer će u tom trenutku vrlo impulsivno ispričati sve što ne treba, bez obzira ko se nalazi u vašem prisustvu. To naravno neće napraviti s namerom, nego zato što oni prvo nešto urade, pa onda razmišljaju, ali ako pritom otkriju nešto što ne želite da bude otkriveno, to vam i neće biti od koristi.

Koliko horoskopski znaci umeju da čuvaju tajne

Bik
Stabilan je i uporan, ali Bikovima poveravajte tajne samo ako znate da se slažu sa tim što ste poverili. U svim ostalim slučajevima, zadržite to za sebe. Bik će se potruditi da vam objasni kako to nije realno i pametno i da sebi bez razloga komplikujete život. Testirajte ga pričom ”šta misliš o…”, pa mu tek onda, eventualno poverite tajnu.

MALI GODIŠNJI HOROSKOP: Otkrijte šta vam donosi 2016. godina

Blizanci
Evo znaka koji je oličenje brbljivosti i zato im tajnu ne poveravajte ni u snu. Čak i ako nema potrebu da ispriča nekome sveže vesti, “izlajaće” se sasvim slučajno, dok pije kafu s osobom koja će priču razglasiti. Dakle, oprez kada otkrivate tajne Blizancima.

(nastavak na sledećoj strani)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.