ASTRO

HOROSKOP I LJUBAV: Koji znak ne podnosi da bude singl a ko uživa u samoći

Da li smisao vašeg života postoji jedino ako ste u paru ili smatrate da i solo status ima svojih prednosti?

Svi bi želeli da budu voljeni i ispunjeni na emotivnom planu ali to uvek nije tako. Usamljenost nikome ne prija, ali svako se sa njom nosi na svoj način. Neko po svaku cenu želi da ima svoju drugu polovinu dok neko drugi ne pati mnogo što je sam. A šta kaže horoskop kako se vaš znak nosi sa samoćom?

OVAN

Kao izrazito nezavian znak, Ovan nema preku potrebu da se skrasi pored jedne osobe. On ne želi ograničenja jer je rođeni vođa pa želi sam da vuče sve konce. Kada je sam, on živi život po sopstvenim pravilima jer radi apsolutno sve što mu se prohte i super mu je što nikome ne mora da polaže račune.

BIK

Samostalan i nezavisan, Bik ima jaku volju i želi da radi sve kako je on zamislio pa mu neopisivo ide na živce kad mu drugi to remete. Kada je dugo sam pa uđe u vezu ume da bude baš preplašen jer je dosledan pa mu teško pada kada se menja ustaljeno stanje stvari. Kao što mu je stresno kada uđe u vezu, isto tako je veoma potrešen kada dođe do raskida.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

devojka

BLIZANCI

Ovo je veoma energičan i impulsivan znak nemirnog duha. Jak i veoma nezavisan Blizanac ne podnosi da bude vezan i veza ume da mu vrlo brzo dosadi sve i da je najsavršenija. On je više za neobavezna viđanja i seks kombinacije nego za ozbiljnu i posvećenu vezu.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.