Home Horoskop Kakva je žena rođena u znaku Ribe: Njeno tajno oružje i idealan...

Kakva je žena rođena u znaku Ribe: Njeno tajno oružje i idealan muškarac!

742
0
Deluje nedostupno i rezervisano, ali to je njen tajni recept zavođenja. Žena u znaku Ribe voli opuštene ljubavne veze u kojima nema potrebe za svađama i prepirkama. Nežna, brižna, senzualna, senzibilna, intuitivna, introvertna, požrtvovana, saosećajna, sentimentalna, druželjubiva, topla, romantična, odana, maštovita – sve to krasi ženu Ribu. Misija brižne Ribe na ovom svetu je da pomaže drugima. Izuzetno je osetljiva na potrebe drugih. Ne dopušta da bilo ko iskorištava njenu dobrotu i večitu spremnost da pomogne. Na prvi pogled čini se mirna, ali u suštini krije veliku strastvenost i osećajnost. Znatiželjno posmatra i analizira sve što se događa oko nje, ali i ono što se događa u ljudima i u svemu traži dublji smisao. Život bez duhovnosti za Ribu je nezamisliv. Najveća je sanjalica u zodijaku, i iz realnosti beži u svet sanjarenja u kojem može biti ko god poželi. Neki smatraju da tako beži od problema; drugi veruju da je jednostavno našla kreativan način na koji se s problemima nosi.
 Ljubav
Ništa drugo ne daje ženi Ribi veći osećaj potpunosti nego kad je zaljubljena. Po prirodi je sramežljiva i nema ništa protiv toga da ima dominantnog partnera, odnosno da je u vezi pokorna. Najveća joj se sreća da udovoljava voljenoj osobi. Deluje nedostupno i rezervisano, ali to je njen tajni recept zavođenja. Voli opuštene ljubavne veze u kojima nema potrebe za svađama i prepirkama. Njen idealan partner je onaj koji je inspiriše, štiti i, kada je potrebno, spušta na zemlju iz njenih maštanja. Velikodušna je i emocionalno i seksualno pa i u krevetu obožava da ugađa partneru. Njenu strastvenost dodatno će rasplamsati sveće, latice po krevetu, senzualna muzika, odnosno sve što će doprineti romaničnoj atmosferi u spavaćoj sobi.
 Prijateljstvo
Odana je prijateljica i sreća ljudi koje voli važniji su joj od vlastite. Žena Riba uvek je tu za svoje prijatelje i kad god treba biće im podrška i rame za plakanje. Ona je najbrižniji prijatelj kojeg bilo ko može imati. Zahvaljujući jako izraženoj intuiciji znaće kako se njen prijatelj oseća pre nego što i on sam shvati vlastita osećanja. Međutim, može se i desiti u nekom period kako Riba izbegava svoje prijatelje! To ne treba shvatiti lično. Naime, Ribi treba vreme i za sebe, a kako teško kaže ne radije će se samo povući nego da prijatelja odbije. Nakon što zadovolji svoju potrebu za samoćom opet će raširenih ruku dočekati ljude do kojih joj je najviše stalo.
 Ono što ćete prvo primetiti na ženi Ribi je šarmantan osmeh, očaravajuće krupne sanjive oči i gotovo hipnotizirajući pogled. Često se čini zamišljenom i kao da gleda negde u daljinu. Prosečne je visine i građe, a nije neuobičajeno i da žena Riba ima koji kilogram viška što je samo dodatan plus njenoj ženstvenosti i senzualnosti.
Čitava njena spoljašnost daje dojam mističnosti, dobroćudnosti i mirnoće, a sposobna je izgledati drugačije svaki put kada je vidite. Može imati neobična ili čudna stopala koja su joj i najranjivija tačka na telu zbog čega ih treba posebno paziti. Vrlo duga i svilenkasta kosa su njen glavni adut. stil.kurir.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.