Dnevni horoskop za 12. mart 2018
Dnevni horoskop za 12. mart 2018

Komplimenti su pohvale koje delimo drugima bez obzira na to da li se radi o njihovom izgledu, pameti, uspehu i drugim stvarima. Neko ne može da živi bez svakodnevnih komplimenata, a neko opet ne zna kako da ih primi – kako god bilo, svako voli da čuje pohvalu na svoj račun. Kad smo u vezi ili imamo simpatiju, tu osobu rado obasipamo lepim rečima, a ako nisi sigurna koji kompliment bi mogao da upali, horoskop može da pomogne.

Ovan

Nezavisni Ovnovi su uvek u nekim avanturama i zato često budu impulsivni. Oni preferiraju situacije u kojima imaju kontrolu i zato svojim Ovnovima recite koliko se divite njihovom slobodnom duhu.

Bik

Najtvrdoglaviji od svih znakova je Bik i on nikada neće pustiti da se situacija odvije onako kako on nije zamišljao. Uvek im treba reći kako cenimo to što nikada ne odustaju jer to znači da neće odustati ni od ljubavi.

Psihološki trikovi za manipulaciju: Daće vam sve što poželite i još će biti srećan zbog toga!

Blizanci

Impulsivni i spremni za avanturu, Blizanci su ljubavni partneri koji očekuju da im se pridružimo u “vožnji” kroz život. Život bez Blizanaca bi bio dosadan, pa im to stalno treba govoriti.

Rak

Oni su brižni, a nekad znaju previše da se vežu za osobu. Rakovi uvek rade nešto lepo za svog partnera i zato ne treba zaboraviti da im zahvalite i to više puta jer je partnerova sreća ujedno i njihova.

devojka

Lav

Nekada znaju da budu tašti, ali kad se o ljubavi radi, Lavovi su odani i posvećeni. Oni bi učinili sve za svog partnera i zato im uvek treba staviti do znanja koliko smo im odani, posvećeni i koliko im se divimo.

Devica

Analitične i praktične, Device ljubavi pristupaju logički. Device su vrlo iskrene i ne žele da povrede partnera, i zato im treba često reći da verujemo svim njihovim odlukama.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.