Home Horoskop KAKO NA KECA DA PROVALIŠ ŠTA JE U HOROSKOPU: Strelac je parti...

KAKO NA KECA DA PROVALIŠ ŠTA JE U HOROSKOPU: Strelac je parti manijak, a od Škorpije…

624
0

KAKO NA KECA DA PROVALIŠ ŠTA JE U HOROSKOPU: Ponekad je dovoljno svega par mionuta i nekoliko rečenica da skapirate šta je vaš sagovornik u horoskopu.

Ovan

Jako lako. On će biti direktan, brz i odmah će ti prići. Ne prihvata “Ne” za odgovor. Tipična Ovnovska rečenica: “Ja sam glavni i želim tebe.”

NE PROPUSTITE HIT: SRPSKE PSOVKE: Stare protiv novih, pa da vidimo koje su grđe!

Bik

Sporiji, temeljniji pristup. On je dobro odeven, uvek pun keša i sa nekom hranom u ruci, ustima ili se kreće ka njoj. TipičnaBikovska rečenica: “Želim onu sočnu piletinu pored tebe u krevetu.”

Blizanci

Telefon, telefon, telefon. Komuniciraju sa svima, zanima ih sve ali, ne duže od 3 minuta. Tipična Blizanačka rečenica: “Samo još jedan poziv i eto me.”

Rak

On je povučeniji, strpljiviji i nije toliko napadan. Blage i nežne crte lica će vam otkriti da je ovaj Mesečev znak pred vama. Tipična Rakovska rečenica: “Danas sam emotivan, a ti?”

Lav

Ha. Ovde sigurno nećete doći u situaciju da ne shvatite šta je dotični u horoskopu. On je glavni, uvek i svuda, on je car, on je.. Lav. Tipična Lavovska rečenica: “Veliki Ja ti je prišao, hajde da me malo obožavamo zajedno.”

Devica

Skromnost, povučenost i pedantnost krase Devicu, tako da će vam ovaj muškarac pre reći ovako nešto: ”Imaš malu fleku na majici, je l’ mogu da je obrišem”?

Vaga

Esteta, lepo obučen i prijatnog, diplomatskog stava, ovog čoveka ćete prepoznati po tipičnoj rečenici za Vage: “Mir u svetu i balans u svemu”. [otw_is sidebar=otw-sidebar-7]

Škorpija

Prodoran, fiksirajući pogled pripadnika ovog znaka učiniće da vas prođe jeza, a prepoznaćete ga po tipično Škorpionskoj rečenici: “Dođi ‘vamo.”

Strelac

Pozitivan i površni Strelac, kome je partijanje u DNK kodu, će vas oboriti s nogu kratko, jasno i efikasno rečenicom: “Hajdee na žurkuuuu!”

Jarac

Ovog hladnog, rezervisanog muškarca ćete prepoznati po tradicionalnom pristupu muvanju, tipa kao da je izašao direktno iz 19 veka. Rečenica koja će biti u njegovom maniru: “Delujete mi ozbiljni, a to je ono što najviše volim”

Vodolija

Da ne kažem Ludolija. Ovaj znak ćete sresti najčešće na žurci,biće ludo obučen I potpuno drugačiji od svih drugih. Rečenica sa kojom vam prilazi: “Jesi probala nekad da skačeš iz aviona?!”

Ribe

Pripadnike ovog znaka prepoznaćete po sanjalačkom pogledu, stidljivosti i ustručavanju da vam priđu. Ali, kad to učine, otprilike izgleda ovako: „Muzika je moja ljubav, a mogla bi da budeš i ti.“   J. DAMJANOVIĆ / 24 SATA.RS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.