Vaga je možda jedan od najboljih znakova za izlazak i pijančenje. Kafanski horoskop otkriva koji znakovi koji vole da izlaze i koji uvek žele da se svi zabavljaju uz dobru kapljicu…

Ovan

Poznati po tome što su prijateljski nastrojeni i vole da blejače po kafanama, pod dejstvom blagotvornog alkohola on će ići od jedne do druge osobe proveravajući da li su svi dovoljno cirke. Ako ne, možete se kladiti da će vas častiti pićem dok ne stignete do njegovog nivoa. Ako se budete opirali, realna je šansa da će vas naliti nečim, makar vas ispolivali po zatvorenim ustima. Ne vredi vam da se opirete, jednostavno naćiće način da vas dobro podmažu i oraspolože! Ako ne volite da pijete, šta da vam kažem, pomolite se i probajte da uživate!

Bik

Veruje se da su najverniji znak Zodijaka i da su uz vas bez obzira na šta. Ukoliko vam zatreba dobar navigator za noćni život, on je pravi čovek. Budite oprezni sa njima, jer jednom kada se Bik dobro našika, tvrdoglavost će prva da se ispolji, a on se izopači i pravi haos! Ako im se ne sviđa vaš plan za noć, naročito kada se radi o alkoholu, on će da vuče na svoju stranu, sve dok vas ne ubedi. Oni su takođe možda i najgore osoba za svađu u pijanom stanju, jer rasprava sa pijanim Bikovima može da bude vaša poslednja. Okrenuće leđa i otići u svoj omiljen bircuz pre nego što vi i ukapirate da je rasprava uopšte počela. Ispoštujte ga u pijanstvu ako boga znate!

Blizanci

Ovaj znak predstavlja dvojnost! Da li znate koliko je teško piti sa takvom osobom? Blizanci ne tolerišu neodlučne ljude, tako da je bolje da znate tačno šta radite te noći. Spremite se da celo veče oblećete razne bircuze i akakućete od lokala do lokala kao zeka sa kupusa na šargarepicu! Budite spremni kad izlazite sa Bliznacima, dobro se naklopajte i ponesite lovu za taksi, jer ne mogu da podnesu da ostanu na jednom mestu previše dugo, tako da je realno za očekivati da ćete završiti u susednom gradu, nekako pijani i izbezumljeni. Ako ipak želite ovo da izbegnete, bolje isplanirajte ceo izlazak, koji će razume se, podrazumevati cirkanje u minimum 4 kafane, a bolje bi vam bilo da na ta mesta već nije odlazio i da mu nisu dosadila.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.